Magazin > VIP
8753 ogledov

FOTO: Poporodne postave znanih Slovenk

Natalija Verboten mediaspeed
Uf! Tako dobro so videti znane Slovenke po porodu. Marsikatera se je z lepo postavo hitro pohvalila na družbenem omrežju.

Med znanimi Slovenkami je kar nekaj takšnih, ki so nekaj mesecev po porodu videti odlično. Kot se sposobi se s svojo postavo rade pohvalijo na družabnem omrežju. Pohvalno!

Ana Klašnja je sina Jašo povila lanskega aprila. Že julija pa je objavila fotografijo v športni opravi, kjer je videti bolje kot pred nosečnostjo.

Plesalka Nadiya Bychkova je na odru ljubljanskega kluba Cirkus nastopila tri mesece po porodu. Zavidanja vredno postavo je pokazala kar v zlatem kostumu, ki razkriva tudi sicer kritične dele ženskega telesa.

Hčerka nekdanjega slovenskega politika in podjetnica Anja Jenko je svojo postavo pokazala že mesec dni po porodu. Marsikatera mamica se ne more načuditi, od kod ji tako lepo telo. Bravo Anja!

Rebeka Dremelj pa je po drugem porodu že po treh mesecih veselo skakala po odru, nastopala, zabavala občinstvo in na Facebooku v beli oprijeti majici pokazala raven trebušček.

Zgovorna in simpatična voditeljica Jasna Kuljaj, ki smo jo nazadnje spremljali v šovu Kmetija: Nov začetek, je po porodu prvo fotografijo objavila, ko je bila hčerkica stara dva meseca.

Postavna pevka Natalija Verboten, ki od nekdaj velja, da ima lepo postavo, se je s to pohvalila samo dva meseca po porodu. Ste videli ta ozek pas?!

Manekenka Iris Mulej je sicer zatrdila, da se bo prvih nekaj mesecev izogibala vadbam, ker želi dati telesu priložnost, da 'pride k sebi'. No, tudi brez dodatnih treningov je bila 3 mesece po porodu videti odlično.

Pevka Daša Gradišek, ki živi v Švici je tri mesece po porodu prvič objavila fotografijo, na kateri se vidi celo telo.

 

A post shared by Daša Gradišek (@dasagradisek) on

Oblikovalka Maja Ferme je maja rodila hčerkico, dva meseca po porodu pa na Instagramu objavlja fotografije v oprijeti oblekici, v kateri je videti naravnost čudovito!

 

A post shared by Maja Ferme (@majaferme) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.