Magazin > VIP
784 ogledov

V to je Iris Mulej prisiljena zaradi medijev

Iris Mulej Facebook
Zaupala nam je, zakaj se je odločila za takšen pristop.

Slovensko manekenko Iris Mulej, ki zdaj živi v Črni gori, spremlja več tisoč ljudi (na Facebooku ima več kot 10 tisoč sledilcev). Čeprav se na slovenski sceni ne pojavlja več tako pogosto kot nekoč, je za medije še vedno zelo zanimiva.

Mamica osemmesečne Isabelle na svojem Facebooku in Instagramu redno objavlja fotografije svoje prvorojenke. Opazili smo, da jo vedno slika tako, da se ne vidi njenega obrazka. Fotografije so posnete od zadaj, s strani ali tako, da hčerki čez obrazek nalepi kakšno sliko ali napis.

"Glede na to, da mi mediji velikokrat vzamete slike iz mojih socialnih omrežij in da se to potem nenadzorovano pojavlja po spletu … Tega ne želim za svojo hčerko. To je glavni razlog tudi drugih znanih, ki svoje otroke v javnosti skrivajo,“ je za Žurnal24 povedala Iris in dodala: "Ne, da jo na splošno skrivam pred ljudmi .. Če bi tudi ona bila medijska osebnost, bi še kako z veseljem in ponosom objavila njene slike. Ona je zame nekaj najlepšeha na svetu, moj najvelji ponos. A ker zanjo ne želim medijske izpostavljenosti v tako ranih letih sem se odločila, da za enkrat obrazek skrivam.“

Iris pravi, da je to odločitev vsakega starša posebej in da pozna veliko slavnih, ki počnejo enako kot ona, pozna pa tudi takšne, ki otrok sploh ne skrivajo.

 
Komentarjev 4
  • izRODEk 00:20 14.maj 2017.

    Vidiš Šalehar, kakšne probleme ima Iris zarad tebe? Zarad tebe!!! :DDDD

  • pacioti 22:54 13.maj 2017.

    Žalostno a resnično

  • allstarr111 21:09 13.maj 2017.

    aja kdo jo pša sili da sploh udari kak selfi, naj tamalo odloži v voziček prbije par slikc od sebe in plasira, pač otroka pa naj niti ne slika z masko ipd.