Magazin > VIP
15614 ogledov

Jasna Kuljaj svojo hčerko vidi v tej športni panogi

Viktorji, Jasna Kuljaj Saša Despot
Mala Anastazija je mami Jasni v dežju pokazala, kaj vse zna.

Voditeljica Jasna Kuljaj je na Facebooku objavila prisrčno fotografijo s svojo hčerko Anastazijo, ki je zdaj stara že dve leti in pol.

Mama in hčerka se skrivata pod majhnim dežnikom, ob fotografiji pa je Jasna zapisala: "Pod Miki miško ni dežja!" Fotografijo so všečkali tako njeni prijatelji kot tudi oboževalci, njen partner Saša Lalović pa je v komentar zapisal: "Moji dve najlepši princeski!"

"Tako je nora na ta dežnik, da tudi, če dež poneha, ga odpre in hodi z odprtim dežnikom," je za naš medij povedala zgovorna Jasna in dodala, da Anastazija obožuje deževne dni: "Ko je dež, je en sprehod zagotovljen. Tu gre seveda za pot do vrtca in od vrtca domov. Sama nisem tako navdušena nad mokrimi dnevi, da bi se šli malo sprehajati po dežju. Nisem, priznam. Seveda otroka pelješ ven, ampak če je dež, se dajmo imeti fajn doma."

Jasna pravi, da je Anastazija tako kot večina otrok in da se njene oči zasvetijo, ko zagleda lužo: "Če zagleda lužo, vzame zalet, skoči vanjo. Doskok v lužo je njena disciplina. Očitno bo dobra v disciplini skok v daljino (smeh)." Pošalila se je, da je na podlagi teh skokov videla, da ima njena hčerka potencial za atletiko: "Še posebej za to panogo, za skok v daljino."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice