Magazin > VIP
19144 ogledov

Jasno Kuljaj upokojenka brezsramno zagrabila za ...

jasna kuljaj
1/3
Planet TV
Ne samo znane in lepe, tudi nadarjene in obdarjene, so slavne Slovenke, ki so nam zaupale pluse in minuse svojih glooobokih dekoltejev.

"Ko smo nekoč v domu starejših občanov Tabor snemali prispevek o tem, kako se družim z upokojenci, je do mene prišla starejša gospa, me prijela za desno dojko, jo pomečkala in rekla: Kje pa imaš joške, na TVju jih imaš, tukaj pa ne. Pošteno sem zardela, a je pač nisem smela nahruliti, ker se do starejših tako ne obnaša. Sem ji pa pojasnila, da TV in razni pripomočki marsikaj pričarajo in da je realnost manj bogata kot izgleda," svojo najbolj zabavno prsato dogodivščino opiše voditeljica Jasna Kuljaj, ki jo v trenutnem šovu gledomo veliko bolj zapeto kot v preteklosti: "Moram povedati, da v šovu Od težaka do junaka moja uniforma ne zapoveduje dekoltejev, kot je bilo to stilsko pravilo v preteklosti, in da je to prav prijetna osvežitev. Čeprav s tem, da kaj pokažem nikoli nisem imela težav in v tem ne vidim nič slabega," pravi voditeljica Jasna Kuljaj, ki se glede velikosti svojega prsnega okrasja na televiziji in v realnosti pošali tudi v svoji najnovejši predstavi Borka.

Zabavno anekdoto, povezano s svojim bujnim oprsjem, ima tudi voditeljica in pevka Špela Grošelj: "V času Atomikov je bil to pač del uniforme in nekoč se je na TV Paprika zgodilo tudi to, da sem na sebi imela oblekico, ki ni bila ravno primerna za tako poskočno muziko in mi je zato med oddajo v živo in skakanjem po odru joška dobesedno ušla na plano. Na srečo je Jani Pavec ukrepal in so v ponovitvi oddaje to izrezali ven. Seveda pa so tukaj minusi in plusi velikega oprsja. Čeprav sama raje izpostavim kakšen drug del telesa, je prednost vsekakor ta, da dosti oblek lepše stoji brez modrca. Sicer pa se mi zdi, da je oprsje prevelik fokus in da te ljudje prepogosto ocenjujejo le na podlagi tega ali pa te kdo gleda tja, kamor ni treba. Pogosto je bil dekolte tudi stilska zapoved v določenih oddajah, čeprav sama raje poudarim kakšen drug del telesa, nekaj kar ni na prvo žogo in se mi to zdi veliko bolj seksi. Minusi velikih pa se pokažejo tudi med športom in pms-jem."

Zabavna igralka in voditeljica Ana Marija Mitič pa pravi, da zavida puncam, ki lahko brez opore letajo naokoli: "Moški pogledi mi sicer laskajo, a raje pikiram na druge talente. Seveda je bogato pročelje fino, a obstaja tudi veliko minusov. Sama recimo že od 14. leta nisem brez nederčka in prav zavidam puncam, ki lahko v poletnih oblekicah okoli skačejo povsem brez. Da o kakšnih športnih aktivnostih in poskakovanju raje ne izgubljam besed. Še posebej naporno pa je v času menstruacije, ko spanje na trebuhu absolutno odpade. So plusi, a so tudi minusi."

Komentarjev 3
  • Lovebites 17:28 22.januar 2018.

    Ce je debela,itak da ima joske.

  • pacioti 11:36 22.januar 2018.

    Pa še marski kdo jo še prijema....

Sorodne novice