Magazin > VIP
32865 ogledov

Kuljajeva natančna o Cimerotićevi dolžini

Sebastjan Cimerotić Saša Despot
Jasna Kuljaj se v svoji predstavi Borka pošali tudi na račun domnevne zveze z nekdanjim nogometašem Sebastjanom Cimerotićem.

"Kdo bi se spomnil sedmih centimetrov in sedmih minut, ali bi se vi," se simpatična voditeljica v avtorski monokomediji Borka pošali na račun domnevne zveze z nekdanjim vrhunskim nogometašem, ki danes svoje znanje prenaša v nogometnem klubu Olimpija, Sebastjanom Cimerotićem

In kako Cime, nekoč pregovorno slavni Don Juan domače estradne scene, komentira Jasnino šalo, ob kateri se je takoj nasmehnil? "Tudi jaz se Jasne zelo zelo slabo spomnim, skoraj nič. Lahko pa rečem, da je zdrav hec vedno dobrodošel in o Jasni povem vse najlepše. Niti ene slabe besede nimam zanjo," pravi.

Viktorji, Jasna Kuljaj Magazin Prava paša za oči: Jasna Kuljaj v kopalkah

In kakšno je Sebastjanovo trenutno ljubezensko stanje? "Ne vem, kaj je to. Trenutno se povsem posvečam klubu in v tem neizmerno uživam ter nimam časa za nič drugega. Bi z veseljem kaj povedal, vendar ni nič v tej smeri. Tudi starejši sem in mi ni več do žuranja po nočnih klubih. Seveda se sprostim vsake toliko, vendar nič resnega,"  je iskren Cime, ki priznava, da si v prihodnosti seveda želi ustvariti družino.

Komentarjev 10
  • Nevica 15:07 11.marec 2018.

    Bravo Cime, ti kar bodi gnetelman, ni se ti treba spuščati na skrajno obrekljiv nivo. Ti takoj odpustim trisobno garsonjero :-)

  • 3b4e9e3a5c4be9cac6ad5335a948cb51271404c2 11:56 05.februar 2018.

    a greste tam na žurnalu lahko še bolj nizko?...kok je stara ta metla k te bedarije piše, 15??

  • zdenko79 11:38 05.februar 2018.

    Seveda nebo resnice demantiral:

Sorodne novice