Magazin > VIP
62637 ogledov

Uf, kaj je Mojca naredila iz sebe! V obraz neprepoznavna

Mojca Fajs Planet TV Mojca Fajs
Mojca Fajs, tekmovalka šova The Biggest Lose, po koncu šova izgubila še dodatnih 16 kilogramov.

Neverjetno! Mojca, ki se je prijavila v šov The Biggest Loser in Mojca danes, sta dve povsem različni osebi, tako navzven kot navznoter. Šov ji je dal krila in Mojca, ki je v oddaji startala z 119 kg, prišla na 93,8 kg, ima danes le 78 kilogramov. 

"Vsi so mislili, da se bom, ko pridem domov, basala kot pujsek, ampak prišla sem do točke, ko se zavedam, da moraš imeti najprej rad sebe, šele nato druge. V tem duhu nadaljujem in se vsak dan odpravim na okoliške hribe ter se izogibam ogljikovim hidratom. Fitnesa trenutno ne obiskujem, saj mi bolj ustreza vadba na prostem," nam je zaupala Mojca, ki ob novem življenjske stilu ni preoblikovala le telesa, ampak je povsem drugačna tudi v obraz. Zelo luštna!

Resničnostna zvezdnica pa ima še dve dobri novici. "Moja težava s policističnimi jajčniki se je uredila, vendar vseeno še ne nameravam imeti otrok. V šovu je bilo namreč veliko govora okoli tega. Prijavila pa sem se tudi v pevski šov Nova zvezda Slovenije in bila že sprejeta v naslednji krog. Trenutno sem res osredotočena na to, da nekaj naredim iz sebe in mi dol visi za vse drugo," še dodaja.

Komentarjev 5
  • Majazmaja 10:11 19.februar 2018.

    Velika izguba kg ... Glede na slike naj bi bila visoka okrog 160 cm in 78 kg je za to višino še vedno vsaj 15 kg preveč.

  • Lovebites 02:52 17.februar 2018.

    Mater,debela je pa se vedno.Nic ne pomaga faca,ce je telo v kurcu.

  • romy 14:00 16.februar 2018.

    smejka, vzela si mi izpod tipkovnice....točno to,pa lep dan

Sorodne novice