Magazin > VIP
27784 ogledov

Indira iz The Biggest Loser: Dol boste padli, ko boste videli, kakšna je danes

Indira Ekić Planet TV Indira Ekić
Indira, zdaj lahko nehaš s hujšanjem.

Indira Ekić, edina ženska v finalu šova The Biggest Loser, je na Instagramu navdušila s svojo novo fotografijo. Lepotica, ki si je pred kratkim privoščila operacijo nosu, je namreč tudi po šovu pridno izgubljala kilograme.

Kot je znano, Indira pridno trenira z osebnim trenerjem Maticem, s katerim pa se ne znojita le v fitnes centru, ampak pogosto hodita tudi na Šmarno goro. Indira nam je nazadnje, ko smo z njo govorili, zagotovila, da sta z Maticem le prijatelja, sumljivo pa je bilo darilo, ki ga je prejela za valentinovo … Več o tem in zakaj govorice, da sta Indira in Matic par, nočejo potihniti, lahko preberete na tej povezavi.

Indira Ekić Sumljivo, sumljivo Magazin Sumljivo, sumljivo: Indira pravi, da sta kot brat in sestra, kaj menite vi?

Komentarjev 8
  • bananahana1999 07:52 28.februar 2018.

    To je za moje pojme hujšanje, ki vodi v bolezen - suženstvo nad dijetami.

  • Lovebites 18:13 27.februar 2018.

    Jebala vas lepotica...zgleda,da se niste videli dobre bejbe,ce je ze vsak nepomemben faktor za vas lepotica.Navadna cefurka in attention whore.

  • Snežinko 17:36 27.februar 2018.

    Problem je samo ta, da jo bo prva hujša prepreka ( izguba ljubezni, službe...) v 14 dneh vrgla nazaj na 150+ kil. Taki ljudje se premalo zavedajo, da se hujša DO SMRTI, ne samo do takrat, ko imaš idealno težo, ...prikaži več potem pa spet žret do nezavesti, pa še prva in največja uteha v kriznih situacijah jim je hrana - veliko hrane.