Magazin > VIP
37643 ogledov

Sumljivo, sumljivo: Indira pravi, da sta kot brat in sestra, kaj menite vi?

indira ekić Instagram
Tekmovalka The Biggest Loser Slovenija, Indira Ekić, in tudi njen trener Matic objavila zanimivi fotografiji …

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram
Lepa Indira Ekić, ki smo jo spoznali v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer se je kot edina ženska uvrstila v finale, tudi zunaj pridno hujša. Pri tem ji pomaga trener Matic Kolenc, ki je ne more prehvaliti. Na Facebooku je objavil dve skupni fotografiji ob kateri je zapisal, da ji čestita za takšen uspeh, ob katerem "človek ostane brez besed“. "Zelo sem ponosen nate, saj si dala vse od sebe, kar mnogi niso videli, koliko truda si vložila v to transformacijo? Dokazala si, da je na koncu bilo vredno. Res sem vesel, da sem nekaj pripomogel k tvojemu krasnemu dosežku in da še naprej skupaj nadaljujemo v tej smeri, na kateri boš dosegla svoje sanje. You are my winner (Ti si moja zmagovalka, op. avt.).“ Zapis je končal s srčkom.

Se med njima plete več kot le prijateljstvo? Indira nam je pretekli teden zagotovila, da ne. "On je moj trener. Tako kot Jan. Ja, sigurno kdo reče: 'O Janči, ti pa tako super zgledaš!'. Je lep fant in fit, a on je moj trener. Tako tudi Matic. Mi smo ena velika družina in smo res povezani. Smo kot bratje in sestre. Mogoče bi morali biti bolj strogi, ker sta vseeno trenerja, a meni to paše. Med treningom se zabavaš in to imam rada. Takšen način imam tudi pri Maticu,“ nam je povedala svetlolasa lepotica.

Kakor koli že, kot kaže se njuno druženje začenja že v zgodnjih jutranjih urah. Oba sta namreč na Instagramu, v  Instagramovi zgodbi, objavila enaki fotografiji zajtrka in tudi prikupni, lahko bi rekli celo romantični, fotografiji s Šmarne gore.

Komentarjev 5
  • Lovebites 17:26 22.januar 2018.

    LEPA????????????????? Potemtakem grdih sploh ni.Antipaticna,zahrbtna,preracunljiva cefurka s hladnim,odbijajocim pogledom.

  • Tadej 16:03 22.januar 2018.

    Mislim, da si lahko najde boljso, veliko boljso.

  • supreme 12:14 22.januar 2018.

    Lepa?? WTF....