Magazin > VIP
37417 ogledov

Sumljivo, sumljivo: Indira pravi, da sta kot brat in sestra, kaj menite vi?

indira ekić Instagram
Tekmovalka The Biggest Loser Slovenija, Indira Ekić, in tudi njen trener Matic objavila zanimivi fotografiji …

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram
Lepa Indira Ekić , ki smo jo spoznali v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer se je kot edina ženska uvrstila v finale, tudi zunaj pridno hujša. Pri tem ji pomaga trener Matic Kolenc , ki je ne more prehvaliti. Na Facebooku je objavil dve skupni fotografiji ob kateri je zapisal, da ji čestita za takšen uspeh, ob katerem "človek ostane brez besed“. " Zelo sem ponosen nate, saj si dala vse od sebe, kar mnogi niso videli, koliko truda si vložila v to transformacijo? Dokazala si, da je na koncu bilo vredno. Res sem vesel, da sem nekaj pripomogel k tvojemu krasnemu dosežku in da še naprej skupaj nadaljujemo v tej smeri, na kateri boš dosegla svoje sanje. You are my winner (Ti si moja zmagovalka, op. avt.).“ Zapis je končal s srčkom.

Se med njima plete več kot le prijateljstvo? Indira nam je pretekli teden zagotovila, da ne. "On je moj trener. Tako kot Jan. Ja, sigurno kdo reče: 'O Janči, ti pa tako super zgledaš!'. Je lep fant in fit, a on je moj trener. Tako tudi Matic. Mi smo ena velika družina in smo res povezani. Smo kot bratje in sestre. Mogoče bi morali biti bolj strogi, ker sta vseeno trenerja, a meni to paše. Med treningom se zabavaš in to imam rada. Takšen način imam tudi pri Maticu, “ nam je povedala svetlolasa lepotica.

Kakor koli že, kot kaže se njuno druženje začenja že v zgodnjih jutranjih urah. Oba sta namreč na Instagramu, v  Instagramovi zgodbi, objavila enaki fotografiji zajtrka in tudi prikupni, lahko bi rekli celo romantični, fotografiji s Šmarne gore.

Komentarjev 5
  • Lovebites 17:26 22.januar 2018.

    LEPA????????????????? Potemtakem grdih sploh ni.Antipaticna,zahrbtna,preracunljiva cefurka s hladnim,odbijajocim pogledom.

  • Tadej 16:03 22.januar 2018.

    Mislim, da si lahko najde boljso, veliko boljso.

  • supreme 12:14 22.januar 2018.

    Lepa?? WTF....