Magazin > Film & Glasba & TV
31177 ogledov

Indira iz The Biggest Loser: To bi naredila, če bi jo poklical bivši

The Biggest Loser Slovenija Anže Petkovšek
Iskreno o bivšem.

Indira Ekić je bila edina finalistka šova The Biggest Loser Slovenija. V šov se je prijavila, ker ji je njen nekdanji fant popolnoma uničil samozavest, ko ji je rekel, da se je preveč zredila in da ga ne privlači več. Postala je nova, še boljša različica same sebe, izgubila je 29,5 kilograma, pridobila pa samozavest, s katero se ne more nihče več kosati. Kaj bi naredila, če bi jo bivši povabil na kavo? Preberite v intervjuju spodaj.

Na tehtanju v finalni oddaji ste delovali razočarano. Zakaj?

Po eni strani sem pričakovala, da bo prišlo pod 70 kilogramov, ker sva z osebnim trenerjem trenirala več kot šest ur na dan, jedla sem res minimalno. Po drugi strani pa sem bila srečna, ker sem vedela, da se približujem svoji idealni teži.

Vaša idealna teža je pa?

Po zdravniških normativih je 76 kilogramov, imam pa jih 73. Po eni strani je razočaranje, po drugi strani sem pa srečna, ker se mi je telo lepo oblikovalo. Kilogrami niti niso tako pomembni, kot pa sama oblika telesa.

Ste verjeli, da imate možnosti za zmago proti fantom?

Ne, res ne. Nisem šla na zmago. Bolj mi je bilo pomembno, da osvojim konfekcijsko številko 38. To mi je uspelo! Srečna sem!

Indira Ekić, biggest loser | Avtor: Planet TV Indira Ekić Planet TV

Henrika ste označili za 'psihopata', rekli pa ste tudi, da vas je strah spati. Kaj ste s tem mislili? Je bilo res tako hudo?

Je bilo kar hudo, ker sem oseba, ki si vse jemlje k srcu. Takšne stvari me vržejo iz tira. Mogoče ni bilo prav, da sem tako povedala, kot sem. A v tem trenutku sem se tako počutila in moja izjava je bila 100-odstotno iskrena. Če sem tako izjavila, je tako tudi bilo.

Govorili ste, da naj bi vas otipaval, on pa je nam povedal, da se je to zgodilo samo enkrat in ne večkrat, kot ste sami poudarjali.

Zame je otipavanje, ko nekomu nečesa ne dovoliš, on pa vseeno to dela. Ne glede na to, ali je to po roki, po bedru, po riti … Če nimaš dovoljenja, ne otipavaj. Hvala bogu sva to uredila in se je umiril.

Zakaj ste se prvotno zredili?

Ker se nisem več imela rada. Jedla sem nezdravo, en obrok na dan, pa še to zvečer. S časom pa nehaš delati na sebi, nimaš se rad, vseeno ti je, kako si videti, nimaš kaj več obleči …

Rekli ste, da doma niste jedli veliko zelenjave. Kako to izgleda?

Čisto normalno. S sestro nisva jedli zelenjave, ker je 'nisva marali'. Veliko stvari sem v šovu prvič poskusila.

Zakaj vam do zdaj ni uspelo shujšati?

Shujšala sem, ko smo se s prijateljicami dogovorile, da gremo na morje. Takrat sem izgubila osem kilogramov. Potem pa se je vse hitro vrnilo. Spremeniti moraš razmišljanje, ne samo to, da shujšaš za na morje. Hitro se vrne jojo učinek in maš še enkrat več kilogramov.

Vas je strah, da se boste zdaj zredili?

Ne. Moj način življenja se je popolnoma spremenil. Zjutraj se zbudim in grem v fitnes. Včasih grem na fitnes dvakrat na dan. Zjutraj jem kosmiče z gozdnimi sadeži. Ne predstavljam si več dneva brez telovadbe.

V šovu ste delovali zelo vzhičeno in veselo. Vašemu veselju mnogi niso verjeli. Res niste bili kdaj na robu obupa?

Bilo je veliko vzponov in padcev. Velikokrat sem se zjokala, kar so ljudje, ki so spremljali šov, lahko videli. V teh trenutkih mi je res pomagal trener Jan. mislim, da ga ni človeka, ki se v hiši ne bi zlomil vsaj enkrat.

V šovu so vas povezovali s Kristjanom. Kako to komentirate?

Bila sva zelo dobra prijatelja. Mentaliteta Slovencev je taka, da če si do nekoga prijazen, je to takoj flirtanje, kot zapeljevanje. Še posebej zato, ker smo v šovu. Midva sva bila prijatelja in sva ostala prijatelja naprej.

Pa tisti poljub na hodniku?

Ne bom se zlagala. Je bil poljub, kaj več od tega pa nikoli.

Kakšen je vajin odnos zdaj?

Odnos je dober, se pa nisva veliko slišala, saj sva se oba pripravljala na finale. Zdaj, ko se je tempo življenja malo umiril, bo verjetno drugače. Bo čas tudi za kakšno pijačo, prijateljsko druženje.

Se je po tem, ko ste se vrnili domov, morda oglasil bivši fant?

Ne, ni se oglasil. Hvala bogu, da se ni. To me ne gane več. Razmišljanje sem tako spremenila, da o tem ne razmišljam več o tem, da je to nekaj slabega, ampak, da je nekaj dobrega. Treba je nadaljevati z življenjem. Če ti je lepše brez ene osebe, živiš naprej.

Kaj bi naredili, če bi se opravičil ali če bi vas povabil na kavo?

Z njim nisem doživela nobenega slabega trenutka, razen tega, kar mi je rekel. On zame ostaja dober človek. Če bi se pogovorila, sva še vedno lahko prijatelja.

Kako je zdaj s fanti, vam že kaj pišejo?

Komplimenti padajo z neba, kot dež. Zelo sem vesela, ker sem videla, koliko imam podpornikov. Pisala mi je tudi punca, ki mi je povedala, da je imela podobno izkušnjo in ji je moja preobrazba dala moč, da se je vpisala v fitnes.

Ste že dobili kakšno vabilo na večerjo?

Joj, sporočil je toliko, da ne uspem vseh prebrati.

S trenerjem Maticem ste bili na ljubljanskem gradu. Kako je bilo?

Super je bilo. Na trening sva šla, tekla sva na grad.

Kakšen pa je vajin odnos?

On je moj trener. Tako kot Jan. Ja, sigurno kdo reče: 'O Janči, ti pa tako super zgledaš!'. Je lep fantje in fit, a on je moj trener. Tako tudi Matic. Mi smo ena velika družina in smo res povezani. Smo kot bratje in sestre. Mogoče bi morali biti bolj strogi, ker sta vseeno trenerja, a meni to paše. Med treningom se zabavaš in to imam rada. Takšen način imam tudi pri Maticu.

Torej, raje Jan in Matic, kot Nataša?

Ja, definitivno.

Komentarjev 6
  • Lovebites 19:56 16.januar 2018.

    Pa kaj to zahrbtno cefurko reklamirate,prava attention whore je.Je shujsala,ampak debela je pa se vedno. In ja......kaj je narobe s to butaro.Lahko je srecna,da ji je iskreno povedal,da vec ne more gnesti njenega speha.Ni absolutno nic spornega.Zakaj se je pri ...prikaži več milem vragu prijavila v sov.Uff,totalno antipaticna,hladna,preracunljiv in hinavski pogled do konca.

  • ninanina 14:24 16.januar 2018.

    Tudi jaz ne razumem zakaj je bila tako prizadeta, če ji je povedal da ga ne privlači. In zakaj je potem sploh šla hujšat, če ni bilo res? Kvečjemu je temu tipu lahko hvaležna.

  • berto 09:32 16.januar 2018.

    Lepa reklama za čarapanko

Sorodne novice