Magazin > Film & Glasba & TV
17871 ogledov

Indira Henriku: "Še enkrat ponovi in boš ostal brez zob“

indira ekić Planet TV
Otipavanje. Včeraj sta se v oddaji Od težaka do junaka, ki jo predvajajo na Planet TV, srečala Henrik in Indira, nekdanja tekmovalca šova The Biggest Loser.

Iz šova The Biggest Loser je tokrat izpadel Henrik Lutz, ki smo ga lahko v šovu spremljali že lani, ko je v prvi oddaji povedal, da mu je sotekmovalka Indira Ekić zelo všeč. Lepotička mu naklonjenosti ni vračala, kar pa visokoraslega Štajerca ni odvrnilo od tega, da jo udari po riti. Indira ga je takrat obtožila otipavanja, Henrik obtožbe še vedno zavrača.

Včeraj sta se nekdanja tekmovalca soočila v oddaji Od težaka do junaka in razčistila, kaj se je zgodilo. Henrik pravi, da jo je po zadnjici udaril le enkrat, nato pa je upošteval njene želje in se je ni več dotaknil. Indira pa naj bi kljub temu še ves teden govorila, da jo otipava. "To so igrice za otroke. Naj mislijo, kar hočejo, midva veva, kaj je bilo. Pika,“ je bila jasna Indira, ki jo je Jasna Kuljaj nato vprašala, kako se je odzvala na otipavanje. "Rekla sem: 'Še enkrat ponovi in boš ostal brez zob. Zobozdravniki so zelo dragi.',“ ji je odvrnila Ekić.

henrik | Avtor: Planet TV Planet TV

Otipavanja deklet je Henrika sicer v tej sezoni obtožil tudi Blaž. Henrik odgovarja, da ne ve, od kod mu takšna ideja. "Ni res, naj pove imena, da razčistimo,“ pravi tekmovalec, ki je bil sicer vesel, da je lahko zapustil šov, ker so razmere v hiši slabše kot lani. Meni tudi, da producenti s skušnjavami ponižujejo tekmovalce. "Ponižujejo jih, ker jih silijo v prenajedanje. Kako so potem nekateri bruhali, pa ne pokažejo. Meni ta odnos do tekmovalcev, za katere vedo, da bodo naredili vse, ni všeč. Morajo se mučiti, da se lahko potem norčujejo iz njih.“

 

Komentarjev 8
  • gregor51 14:05 13.april 2018.

    pa spet pisunka irena kolar

  • wingspan15 13:48 13.april 2018.

    No ja, Henrik je res posebnež, Indira pa prepotentna in primitivna. Mi pa Henrik vseeno deluje bolj iskreno. Na žalost fasada ni vse Indira draga. Želiš biti nekaj, kar nisi.

  • Tadej 13:14 13.april 2018.

    Ta zenska je postala ena vase zagledana narcisoidka. Je bila prej z odvecnimi kilami veliko bolj simpaticna.