Magazin > VIP
11890 ogledov

Foto: Naša starleta s porodniške še lepša kot prej!

Anja Jenko
1/5
Tadej Frantar, Nostalgia.si
Nekdanja playboyeva zajčica, model in podjetnica se na sceno vrača v velikem slogu.

Za Anjo Jenko je eno najlepših, vendar najbolj napornih let doslej, saj je pred dobrim letom postala mamica. A ena naših najpogosteje fotografiranih starlet se vrača v velikem slogu, naročniki pa ji že trkajo na vrata. Anja je v času porodniškega dopusta s pomočjo estetske kirurgije poskrbela tudi za še bolj seksi videz svojega telesa in obraza, kar so naročniki takoj zagrabili. Tako je postala obraz podjetja Slowatch, s katerim so dih jemajoče fotografije posneli v sodelovanju z Lesnino.

anja jenko Magazin Naša starleta pokazala novi "prijateljici“

"Vedno si sama zorganiziram vse, od ličenja, frizure do scenografije in vse to prilagodim naročnikovim željam. Tokrat je bila tema glamur. Ker sem sama bolj seksi kot glamurozna, so mi pri Sanjski obleki posodili res sanjsko obleko. Obiskovalci so bili zelo navdušeni, nekateri so se želeli celo fotografirat. Ampak mene to nič ne moti. Boljše službe še nisem imela," nam je o novem poslovnem projektu povedala Anja in dodala, da je trgovina s pohištvom kot igrišče, ki omogoča neskončno možnosti za fotografiranje. 

Anja Jenko Magazin To je malček najbolj žurerske znane Slovenke

Anja, ki se poleg modelinga, ukvarja tudi s pisanjem bloga, pa je izdala tudi, kaj se ji zdi v življenju mlade mamice najbolj pomembno: "Materinstvo je čudovita stvar, ampak moram priznati, da sem komaj čakala, da dam Liama v vrtec. Pogrešam ga neizmerno, ampak končno lahko zjutraj v miru spijem kavo in to je neprecenljivo. Od vedno zagovarjam, da mora mama najprej poskrbeti zase. Saj je srečna mama boljša mama in ima otrok več od nje."

Komentarjev 7
  • DinoBananic 22:42 22.oktober 2018.

    Šta je Starleta? To je prvo srpsko mitsko biće sa telom žene,a glavom ćurke

  • Vasilij Vasquez 10:17 22.oktober 2018.

    Fotografije pa sploh niso nič obdelane. Tudi gospa sama je popolnoma nenaličena! Kakšna naravna lepotica.

  • Skipi 09:16 22.oktober 2018.

    Tretja slika.......groza...

Sorodne novice