Magazin > VIP
11369 ogledov

To je brazgotina, ki si jo naša starleta želi izbrisati

Anja Jenko Rene Knapič
Starleto ta brazgotina, ki jo mnoge ljubijo vse življenje, spominja na najbolj nemočno obdobje v njenem življenju.

Anja Jenko, poznamo jo kot eno najbolj seksi Slovenk, ki blesti pred fotografskimi objektivi, ter večno hedonistko in žurerko, nam je zaupala zelo osebno porodno zgodbo, ki je pred enim letom zaznamovala tako njeno dušo kot  telo. 

 | Avtor:
"Imela sem carski rez. Ne zato, ker bi si to želela, ampak ker ni šlo drugače. Nisem se odpirala, preozka sem bila in tudi, ko so me odprli, so rekli, da ni šans, da bi šel skozi. Tako da meni ta brazgotina ne pomeni nič drugega kot zasilni izhod. Sem velikokrat brala o tem, kaj vse to pomeni drugim ženskam, a se nikoli nisem mogla poistovetiti s tem. Meni to zbudi samo slabe spomine. En mesec po operaciji sem se samo po postelji lahko odkotalila, nič drugega, grozno me je bolelo. Spomnim se, kako grozno sem se počutila, ker nisem mogla vzeti otročka v naročje iz posteljice, nisem ga mogla pestovat sama, počutila sem se nemočno in kot da sem ga pustila na cedilu. Grozno sem se počutila tudi zato, ker so me morali med carskim rezom uspavati in sem k sebi prišla šele naslednji dan. Otroček bi moral biti z mano, pa se ga nisem mogla niti dotaknit. Naslednji dan, ko je celo noč preživel sam … še vedno se jokam, ko pomislim na to. Pred tem je bil cel njegov obstoj v meni, potem so ga po takem šoku, kot je rojstvo, odpeljali stran in je bil celo noč sam. Grozno mi je to. Res se počutim, kot da sem ga čisto pustila na cedilu. Šele naslednji dan so mi ga pripeljali v sobo in ga tako pustili. Jaz pa se niti premakniti nisem mogla. Ni šans, da bi ga vzela iz posteljice.  Sem morala zvoniti sestram, da so mi ga dale v naročje,  dokler ni prišel Mario in mi pomagal,"  je zgodbo, ki jo je marsikateri mamici nerodno povedati na glas, pogumno predstavila Anja.

Jenkova, ki je že kmalu po porodu stala pred fotografskimi objektivi in jemala sapo s svojo popolno postavo, bo to bolečino kmalu izbrisala vsaj iz svoje kože, če že ne srca. "To brazgotino si bom dala jeseni odstraniti z laserjem. Enostavno zato, ker ni estetska, sicer se skrije v kopalke, ampak jaz jo vidim in mi ni všeč.  Plus to, da mi ne da nobenih dobrih občutkov, tako da ne vidim razloga da bi jo obdržala," še dodaja. 

 

Komentarjev 4
Sorodne novice