Magazin > VIP
6637 ogledov

Naša starleta bo šla pod nož

anja jenko Marko Delbello Ocepek
Vse terja svoj davek.

Mlada mamica, model in podjetnica Anja Jenko je znana kot ena najbolj vročih starlet na nasi estradni sceni. Vitko telo, lep obraz in polne prsi so njen zaščitni znak že od nekdaj. A materinstvo je terjalo svoje, saj je Anja mamica devetmesečnemu fantku, in njeno okrasje je z dojenjem žal izpuhtelo. Mlada mamica pravi, da se zaradi tega nekako ne počuti več dobro v svoji koži, zato se maja odpravlja na poseg, pri čemer jo podpira tudi njen srčni izbranec.

"Vedno sem imela velike in lepe dojke, potem pa smo doživeli družinsko tragedijo, po kateri mi je mleko usahnilo in s tem tudi prsi. En dan sem stopila izpod tuša in me je skoraj kap zadela, saj sta ostali le dve prazni vrečki. Celo življenje sem imela velike dojke, zato sem sedaj kot en fantek. Odpravila sem se na več posvetov in na koncu sem se odločila za dr. Andreja Testena, ki je velik estet. Operacija me čaka maja, odločila pa se nisva za nič pretiranega, košarico C kapljičaste oblike. Ne želim si velikih prsi, pač pa lepe. Vsi me zelo podpirajo, Mario je šel celo z mano in se šalil, da je prišel uporabnik. Prav tako mi bosta tri tedne po operaciji pomagali mami in tašča, saj bom mogla biti res previdna, da se vse lepo zaceli," pravi lepotica.

Anja je sicer že šla pod nož,  pred nekaj leti se je namreč odločila za lepotno operacijo nosu. Nekdanje playboyevo dekle po tem posegu izgleda še boljše kot prej in vsi mislijo, da to ni bil edini lepotni popravek. A lepotica pravi, da je nos zaenkrat edini estetski poseg, ki si ga je privoščila.

Komentarjev 1
  • Lovebites 10:09 31.marec 2018.

    Ancka,se nisi v Polju?A moras orbijaz z znazki,ki so kot odvajalo?Kaka starleta je tale?Faco ima grdo,poteze cudne,tudi nos je ne resi,celjust ji faco se bolj spaci,je tudi joski ne resijo.Je navadna vlacuga in hci propadlega politika.

Sorodne novice