Magazin > VIP
437 ogledov

Anja Jenko noseča: Shujšala sem 5 kilogramov

Anja Jenko Osebni arhiv
Starleta je za naš medij potrdila, da je noseča in dodala, da je v prvih treh mesecih imela zelo veliko težav.

"Zdaj sem bolje, še zmeraj mi je malo slabo, ampak zdaj že en teden nisem bruhala," veselo pove Anja Jenko za Žurnal24. Pravi, da je v prvih treh tednih imela veliko težav: "Zaradi slabosti ob nosečnosti sem bila kar štirkrat v bolnici na infuziji. Res je bilo grozno! Zaradi bruhanja sem shujšala kar pet kilogramov."

Anja Jenko | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Playboyeva zajčica, ki je pred nosečnostjo redno trenirala in z zdravo prehrano skrbela za svojo postavo, je povedala: "Vedno ti nekaj drugega paše, zase laho rečem, da mi prvič diši nezdrava hrana. Stvari, ki jih načeloma nikoli ne jem. Upam, da bo hitro minilo."

Parček je skupaj približno pol leta in kot pravi Anja, nosečnost ni bila načrtovana: "Vedno sva se pogovarjala o tem. Tega nisva načrtovala, a vseeno ne morem reči, da sva ravno pazila pri zaščiti." Mario in Anja že živita skupaj, a se v kratkem selita v večje stanovanje, kjer bosta začela stanovanje pripravljati na prihod dojenčka. "Čakam, da izvem spol otroka, potem pa bom začela opremljati otroško sobico."

Komentarjev 6
  • lilyka 21:48 03.april 2017.

    seveda je mogla obdržat otroka če pa je že splavla prej od drugega ...bi bla neplodna če bi dala še en splav skozi.. nič nima v glavi ta ženska. Njena izjava: nisva se pazila, načrtovala pa tudi nisva hahahahaha

  • micika 22:08 11.november 2016.

    jaz sem tud shujšala 10kg,pa kaj pol??neznana,ki bi rada bila poznana,kao...

  • glicinija 17:06 11.november 2016.

    razumem