Magazin > VIP
1574 ogledov

Playboyeva zajčica in Barovec z novo aplikacijo

Matej Pejčič, Joel Srbu
1/8
Andraž Anželjc
Anja Jenko, njen fant Mario in barovec Joel so se skupaj podali na novo poslovno pot.

Anja Jenko, Playboyeva zajčica, njen fant Mario Pejčič, Jano Kocman in Joel Srbu, ki se ga spomnimo iz šova Bar so skupaj naredili novo aplikacijo, ki zajema vse zabave in restavracije v Sloveniji.

"MyNight je unikatna aplikacija, kjer lahko posameznik na enem mestu izve, kaj se dogaja po celi Sloveniji. Prepričan sem, da bo uspela, saj iskreno povedano ni aplikacije ali spletne strani, podobne tej. Trenutno so na voljo strani in aplikacije, ki imajo samo stvar – nekatere so za nakup kart, druge za odpiralne čase … Naša pa vse to zajema na enem mestu," je za Žurnal24 povedal Joel, ki pove, da aplikacija zajema od koncertov, klubo, restavracij in barov do striptiz barov in plesnih večerov: "Je zelo enostavna, zato jo bo znal vsak uporabljati.“

Joel je sicer skrbnik za ažurnost dogodkov, ki so na voljo v Ljubljani in njeni okolici. "Stvari se tedensko osvežujejo," pove in doda, da so idejo dobili v Beogradu, kjer podobna aplikacija že obstaja in je najbolj priljubljena v celi Srbiji.

Predstavitveni dogodek je organizirala Anja sama in se tako predstavila v novi luči. Z obiskom je bila zelo zadovoljna: "Zabava je zares uspela, Rado Mulej je na zabaven način predstavil našo novo storitev. Vsi gostje so si takoj naložili našo aplikacijo na telefon in komentarji so bili zares pozitivni. Prišla je tudi Regina, ki nam je zapela ob otvoritvi."

Bivši nočni klub padel v vodo

Joel je sicer z Mariem že sodeloval, saj sta lansko leto odprla nočni klub Groš v Grosupljem, a je celotna zaveda padla v vodo. "Groša ni več, saj smo si prišli navzkriž z grosupeljskimi oblastmi. Po novem letu nam niso želeli podaljšati delovnega časa. Nočnega kluba pa ne moreš imeti odprtega samo do polnoči," je povedal Joel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.