Magazin > VIP
18209 ogledov

Naša znana starleta: "Že dolgo časa nisem ... sploh pa z moškim"

Anja Jenko Tadej Frantar, Nostalgia.si
Uff, partner Anje Jenko tega zagotovo ne gleda z lahkoto!

Nekdanja Playboy zajčica Anja Jenko, ki je trenutno polno zaposlena mamica in blogerka, je prvič po rojstvu stala pred kamero. Za spot, ki spremlja prelepo pesem z naslovom Jedna jedina, so jo izbrali fantje iz hrvaške skupine Ljubavnici. Anja je skupaj s hrvaškim igralcem Lujo Kunčevičem zaigrala zaljubljen par in opisala romantično zgodbo pesmi. 

kmetija brez nedrčka Magazin Finale Kmetije: Znani starleti od vznemirjena kar stali

"To je moj prvi večji projekt po porodu in moram priznati, da sem pogrešala snemanja. Ekipa je bila fantastična in profesionalna, res smo se imeli super. Za skupino Ljubavnici sem slišala že prej in ko sem dobila demo pesmi, sem vedela, da želim biti del tega. Jedna jedina je prelepa ljubezenska pesem in mislim, da bo postala pravi hit," je o novi pesmi in poteku snemanja povedala Anja, ki pa je, kot priznava sama, imela malo treme. "Dolgo časa nisem stala pred kamero, sploh pa ne z moškim. Ampak spot je čudovit, najina zgodba je romantična. Mi je pa žal, ker se ne konča srečno – boste videli, ko pogledate spot," je še dodala seksapilna mamica. 

Anja Jenko Naša starleta Magazin Naša starleta nehote pokazala preveč, pribili so jo na križ

Ljubavnici, ki ljubezen nosijo že v imenu in pred dnevom ljubezni vsako leto pripravijo pesem, so o naši lepotici povedali. "Naša navada je, da izdamo pesem za vse zaljubljene in to pred praznikom zaljubljenih. Mario, naš pevec, ki je tudi avtor pesmi, je velik romantik in februarja vsako leto na papir izlije dušo. Anja je čudovito dekle, s katero nam je bilo užitek sodelovati. Ona je prava profesionalka, izgleda zelo zelo dobro in mislim, da sta z Lujom zelo lepo uspela prikazati to romantično vzdušje, ki ga nosi besedilo pesmi," so povedali fantje iz Ljubavnicev, ki so nad našo zeleno deželo očarani in so pred Anjo sodelovali tudi z Lukom Basijem, s katerim so posneli pesem z naslovom Moja. 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Petistella
    Petistella 00:22 18.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • pesnik51 13:39 17.februar 2019.

    ajde u kurac s temi glupimi naslovi .. vi ste za prijavit nekam .. mi pa še večje budale, ker to klikamo