Magazin > VIP
24269 ogledov

Tako Anja Jenko živi po tem, ko je partner priznal rop banke

Anja Jenko Tadej Frantar, Nostalgia.si
Očitno se je njihovo življenje vrnilo v ustaljene tirnice.

Sredi aprila je odjeknila novica, da se je partner naše starlete in nekdanje playboyeve zajčice Anje Jenko znašel v težavah. Po poročanju Gorenjskega Glasu je Mario Pejčić aprila na sodišču priznal rop banke v Cerkljah, ki ga je izvršil marca 2017, zanikal pa dva bančna ropa v Ljubljani, ki mu jih očita okrožna državna tožilka Sabina Perko. Na prostor za priče je bila povabljena tudi Jenkova, ki je povedala, kje se je na dan drugih dveh ropov nahajal Pejčić. 

Epiloga ta zgodba še ni dobila, a zdi se, da Anja in Mario, ki imata tudi nekaj let starega sinčka, svoje življenje nemoteno živita naprej. Jenkova se je pred kratkim pojavila tudi na dveh družabnih prireditvah, na izboru za Fatalnega moškega in na zabavi revije Playboy. Zdi se, da ji težave ne pridejo do živega, saj se je imenitno zabavala s kolegico Ulo Šemole in jo grabila za zadnjico, z družino pa se je udeležila tudi sestrinega maturantskega plesa. 

Anja Jenko | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Če sodimo po fotografijah z Instagrama, je sproščeno tudi za štirimi stenami, saj sta Anja in Mario pred mesecem in pol posnela ljubke družinske fotografije, konec marca pa vroče trenutke v spalnici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Risanje pri Jani 🥰♥️ • • ph @janasnuderl 📸

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#RedCarpet in @dhfashion.si ♥️🦢 @avenija_revija 🥰

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko) on

Komentarjev 9
  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:20 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • miller1 20:34 06.junij 2019.

    hahaahhh... bizarno... tip je lopov... in onedva tle furata nek slovenski jetset namesto da bi se skrila pod zemljo... ljudje jim pa še ploskajo,,, noro

  • matermila 15:05 06.junij 2019.

    Takoj ko sem prebral naslov,bi dal roko v ogenj,da je čefur in glej ga,res je čefur.O njej pa ni vredno izgubljati besed.

Sorodne novice