Magazin > VIP
24441 ogledov

Po razhodu našega znanega para: "Jaz jo imam še vedno rad"

kaya solo kaya solo/youtube
Naš resničnostni zvezdnik je mnenja, da svojo zvezo še vedno lahko reši.

Včeraj je presenetila novica o razhodu našega mladega slavnega parčka, resničnostnega junaka iz šova lLubezen po domače Tomaža Bizjaka in spletne vplivnice ter zmagovalke prvega YouTube resničnostnega šova pri nas, Kaye Solo.

"Enostavno sva ugotovila, da nisva za skupaj. Jaz se ukvarjam z YouTubom, on pa je imel čisto drugo delo, veliko dela na kmetiji. Veliko vlogo je odigralo tudi domotožje, zaprtje države, prisiljena sva bila vedno več časa preživeti skupaj, nikamor nisva mogla iti, nič nisva mogla skupaj doživeti. Za skupen dom sva se odločila, ker sva živela v različnih občinah, daleč drug od drugega, in je bil to edini način, da sva bila lahko skupaj. Za Tomaža je bil to šok, se mi pa vseeno zdi, da če bi malo prej opazil opozorilne znake, bi se že prej lahko pripravil na to. Nekatera razmerja so samo lekcija in ne trajajo do konca naših dni," je za naš medij včeraj razložila Kaya.

Danes pa se je oglasil tudi Tomaž, ki je priznal, da tega res ni pričakoval. "Ne bi rad drame delal, jaz jo imam še vedno rad in sem mnenja, da se da še vse rešit. To drži, da zaradi korone nikamor nisva mogla, Kaya se je tudi preselila na naše konce in je imela veliko domotožje, njeno veselje je vsihalo. Njen odhod me je presenetil, a mislim, da se da marsikaj popraviti. Mislim, da ljubezen ne vsahne čez noč. O njej nimam slabe besede, ker je super punca. Presenetilo me je le to, da se ni pripravljena boriti naprej. To sem povedal tudi njej. Jaz ji še vedno zaupam, da je tista ta prava oseba. Me je pa prizadelo, da je s sabo vzela mucko, na katero sem zelo navezan in ki sva jo pred šestimi meseci skupaj posvojila," je bil za zurnal24.si iskren Tomaž. 

Komentarjev 3
  • bebo2 23:57 16.april 2021.

    Model! Ko je konec in gre ona stran je dokončno konec in nobenih šans nimaš več. Kar sprijazni se. Sploh pa je ful premlada zate, najdi si kaj drugega.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:48 14.april 2021.

    Ja nimaš kaj, tudi slaven parček je očitno plačal korona davek. ;)

  • kapibara1 10:46 14.april 2021.

    ...presenetila novica o razhodu našega...slavnega parčka,.. Presenetila JE OBJAVA te nebuloze...!!

Sorodne novice