Magazin > VIP
94811 ogledov

Ta dva znana Slovenca sta se razšla

kaya solo joonglaa
Včeraj se je izselila iz skupnega stanovanja.

Vlogerka in zmagovalka šova Joonglaa Star, Kaya Solo, in zvezda šova Ljubezen po domače, Tomaž Bizjak, sta se razšla. Kaya je včeraj na Instagramu objavila fotografije selitve iz skupnega stanovanja v Novi Gorici, kamor sta se preselila novembra lani. 

kaya solo | Avtor: Instagram Instagram

Par, ki je z družbenih omrežij že izbrisal vse skupne fotografije, je po selitvi posvojil mačko Luno, ki bo sedaj živela pri Kayi.

"Adijo negativna energija,“ je lepotička zapisala ob enem posnetku. Ena naših najbolj uspešnih vlogerk bo sedaj spet živela v Velenju.

"Enostavno sva ugotovila, da nisva za skupaj. Jaz se ukvarjam z YouTubom, on pa je imel čisto drugo delo, veliko dela na kmetiji. Veliko vlogo je odigralo tudi domotožje, zaprtje države, prisiljena sva bila vedno več časa preživeti skupaj, nikamor nisva mogla iti, nič nisva mogla skupaj doživeti. Za skupen dom sva se odločila, ker sva živela v različnih občinah, daleč drug od drugega, in je bil to edini način, da sva bila lahko skupaj. Za Tomaža je bil to šok, se mi pa vseeno zdi, da če bi malo prej opazil opozorilne znake, bi se že prej lahko pripravil na to. Nekatera razmerja so samo lekcija in ne trajajo do konca naših dni," je za naš medij razložila Kaya, Tomaž pa te teme za zdaj še ne bo komentiral. 

kaya solo | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 11