Magazin > Joonglaa
367 ogledov

Sledi jim že več kot 50 tisoč ljudi

Čisto so obnoreli Slovenijo...

Youtube kanal Joonglaa, je pred kratkim upihnil prvo svečko svojega delovanja, sedaj pa so dosegli nov, pomemben mejnik. Kanal, ki je svoj prvi posnetek objavil pred približno desetimi meseci in ga sponzorira A1, je sedaj nagrajen za svoje delo. Dosegli so namreč zavidljivo številko 50 tisoč sledilcev, kar je prava češnjica na torti in odlična nagrada za vloženi trud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joonglaa (@joonglaa)

V tem času so objavili kar 163 posnetkov, nekateri izmed njih pa so dosegli tudi do 733 tisoč ogledov. Sodelovali so namreč z veliko zvezdniki, kot so Coolfotr, Nika Zorjan, Polkaholiki, Bql, Alya, Klemen Bunderla in ostalimi, po drugi strani pa so tudi ustvarjali nove zvezde. Na letošnjem Joonglaa Star šovu je namreč zmagala Kaya Solo, veliko prepoznavnosti pa so lahko uživali tudi drugi tekmovalci.

KONEC! Magazin Pa imamo zmagovalko novega Joonglaa star šova!!

Tako so bili sedaj poplačani za svoj trud in vloženo delo, kot piko na i pa so presegli magični mejnik 50 tisoč sledilcev. Spodaj si lahko ogledate nekaj njihovih zadnjih posnetkov, lahko pa jim sledite tudi na njihovem Facebook profilu, kjer ni nikoli dolgčas in jim čestitate za novi dosežek! Prav tako so se odločili, da bodo ob tej zavidljivi številki, pockrkljali svoje sledilce z nagradnimi igrami na njihovem Instagram profilu. V naslednjih nekaj tednih bodo razdelili super nagrade, zato hitro poskrbite, da jim sledite!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.