Magazin > VIP
9407 ogledov

V Planetovem šovu mrgoli znanih, tudi ta slavni par!

Exatlon
1/8
Planet TV
Pa tudi Playboyevo dekle …

Na Planet TV že 6. septembra prihaja športni resničnostni šov Exatlon, ki ga bo vodil legendarni Miran Ališič, kot poročevalka s terena pa mu bo družbo delala nekdanja misica Tina Gaber. A šov ne bo imel le zvezdniški voditeljski par, pač pa tudi zvezdniško ekipo tekmovalcev. Planet TV je v ekipo rdečih namreč povabil številne že znane resničnostne in televizijske obraze. 

V šovu Exatlon bomo spremljali Franka Bajca, ki je že tekmoval v Survivorju, Kmetiji in šovu Zvezde Plešejo. Kot je že znano, je eden izmed tekmovalcev tudi Denis Porčič Chorchy, raper, mojster borilnih veščin in prav tako nekdanji tekmovalec šova Zvezde plešejo in šova Kod si ti? Zvezde pod masko. V šov se podaja sveže zaljubljeni znani parček, nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik in njen partner, igralec Andrej Lenart. Za zabavo bo nedvomno poskrbel Igor Mikić in pa še dve dami iz sveta športa. Ritmična gimnastičarka Aleksandra Podgoršek in članica akrobatske skupine Dunking Devils Pina Umek. Oči pa bomo lahko spočili na manekenki in playboyevem dekletu Marjanci Polutnik (fotografije v galeriji). 

A tudi ekipa modrih, ki jo zaenkrat še niso predstavili, ne bo nič manj pompozna. Pridružila se ji bodo namreč tudi znana imena iz sveta športa. Šov bodo snemali v Dominikanski republiki, kamor se tekmovalci in televizijska ekipa odpravljajo že danes ponoči. 

Komentarjev 2
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:42 25.avgust 2021.

    Znani??? Jaz tud enga znanega ne prepoznam.najbrz sem bil predolgo v karanteni zaradi covida..🤗

  • Dusan12 15:49 25.avgust 2021.

    A bo med najbolj znanimi slovenceljni tudi Trčk strigel z ušesi, zakaj pane, saj je na dopustu v Kanadi ob moldavskem jezeru

Sorodne novice