Magazin > VIP
2484 ogledov

Planet TV jeseni stavi na nove (stare) TV obraze

Novice: Eles zaposlenemu prepovedal nastop pri Požarju - Planet TV
1/4
Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Miran Alešič, Sanja Grohar, Manja Plešnar, sedaj pa še Tina Gaber ...

Planet TV z jesenjo stavi na znane obraze, ki so s svojih voditeljskih izkušenj po nekaj letih obrisali prah in se ponovno podajajo na TV ekrane.

Kot je znano, bo Sanja Grohar, ki je zadnja leta živela v Londonu, obraz oddaje Planet Vau, ki jo je prejšnjo sezono vodila pevka Gaja Prestor. Kakšno vlogo bo na Planetu imela nekdanja Modna mrha in voditeljica šova Big Brother Manja Plešnar še ni znano, je pa znano, da bosta obraza šova Exatlon Miran Ališič in nekdanja missica, danes lobistka Tina Gaber

Ališiču se bo v Dominikanski republiki, kjer se bodo z osupljivimi poligoni pomerili najbolje fizično pripravljeni Slovenci in Slovenke, kot posebna poročevalka na terenu pridružila Tina Gaber. V Exatlonu bomo namreč spremljali tako ekstremne fizične izzive kot tudi tekmovalce in tekmovalke med pripravami nanje ter interakcije med njimi, solze sreče in razočaranja.
 
"Iskreno se v prvi vrsti vidim kot prijateljica in zaupnica tekmovalk in tekmovalcev," je o svoji vlogi povedala Tina in dodala, da si želi kot voditeljica netekmovalnega dela šova s tekmovalci in tekmovalkami predvsem odkrito pogovarjati, jih bodriti pri tekmovanju in preverjati, kako se spopadajo s fizično in psihično zahtevnim tekmovanjem kot je Exatlon. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.