Magazin > VIP
49378 ogledov

Iz te deklice je zrasla ena najlepših Slovenk

Sanja Grohar Instagram
Jo prepoznate?

Nekdanja miss Slovenije, danes podjetnica, spletna vplivnica in pevka, Sanja Grohar je na Instagramu delila fotografijo s praznovanja svojega 9. rojstnega dneva. 

Na fotografiji Sanja reže doma narejeno torto, teh trenutkov pa še danes spominja z veliko nostalgije. "Kdo se spomni rojstnih dni doma, z domačo torto ter polno sladkarij iz najbližje trgovine? Bazooka žvečilke, Eurokrem Blok, Paris piškoti, Pez bonboni ... No, pa da ne pozabim še malinovega soka za razredčiti," je zapisala lepotica, ki je bila prikupna že kot deklica. 

Sanja se je z družino pred kratkim vrnila iz Londona, kjer so živeli več let, in se v oddaji Kdo si? Zvezde pod masko po dolgem času vrnila tudi na glasbeni oder, kjer je navdušila tako z glasom kot stasom. 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:10 12.maj 2021.

    Čedna punca ampak o tem, da je ena najlepših Slovenk bi se res dalo razpravljati. Če je imela neko lento, to še ne pomeni, da je najlepša. Pač je bila najlepša na nekam izboru, kamor se prijavi peščica nekih pozornosti ...prikaži več željnih deklic. Tiste prave lepotice s karizmo imajo dovolj samozavesti, da se ne potrebujejo ven metati po medijih in lepotnih tekmovanjih.

  • Ender3 15:57 23.april 2021.

    Sanja je res, ena lepših misic. Dobro si je zgradila kariero !

  • Detel5ica 13:06 23.april 2021.

    Je pa zelo glupa

Sorodne novice