Magazin > VIP
9776 ogledov

Sanja Grohar: “Mislila sem, da bom odtrgala držalo na vratih”

sanja grohar
Sanja Grohar o bolečinah.

Nekdanja miss Slovenije in modna blogerka, Sanja Grohar Ković, se je na svojem blogu razpisala o svoji porodni izkušnji. Pravi, da so se popadki začeli že v soboto, 5.1., a je vedela, da še ni napočil, da se odpravi v bolnišnico. “Naslednje jutro, 6.1., pa so popadki postali nevzdržni. Vedela sem, da v kolikor bova prišla v bolnišnico prezgodaj, me bodo poslali domov, zato sem čakala, da bodo popadki vsaj na vsake 3 - 4 minute. V avtu sem mislila, da bom odtrgala držalo na vratih. Komaj prišepava do recepcije, kjer izdihujem in vdihujem popadke ter čakam, da me sprejme sestra. Ker sem bila odprta le 3 centimetre, mi epiduralne še niso mogli ponuditi, zato sem morala počakati 4 dodatne ure. Da sem se lahko spočila in nabrala moči za porod, sem dobila protibolečinsko injekcijo. Štiri ure kasneje sem bila dovolj odprta za epiduralno.”

“Ko sem prejela epiduralno, sem bila presrečna. Vsa bolečina je izgina. Dali pa so mi je le toliko, da sem še čutila noge in jih premikala. Ko sem bila dovolj odprta, pa je šlo zares. V 45 minutah potiskanja je bil mali Nicolai zunaj. Krvavela sem minimalno, prav tako nisem bila nič šivana,” je še razkrila Sanja, ki pravi, da je njen sinček zelo priden otrok.


 

Komentarjev 3
  • sam50 07:29 25.julij 2019.

    Jaz sem pa mislil,da je grobo seksala na kuhinjskih vratih....

  • Aro 14:23 06.februar 2019.

    Pa ne mi rečt??? Končno prva ženska, ki je v zadnjih 40.000 letih rodila in to otroka? ne me basat, pa še bolelo je? ja kaj ne poveste. Hala bogu za tole sanjo nevem ka ..ić ki je rodila, če ...prikaži več ne bi ljudje mislil, da froce nosjo štorklje

  • AnzeSmolej 10:41 06.februar 2019.

    američani imajo lep izraz za take gospodične "thot"