Magazin > VIP
15159 ogledov

Taka je Sanja Grohar 17 dni po porodu!

sanja grohar Instagram
Sanja Grohar pokazala svojo poporodno postavo.

Nekdanja miss Slovenije in blogarka Sanja Grohar Ković je objavila nekaj fotografij, na kateri je s sinčkom Nicolaijem, ki se je rodil 7. januarja. Lepotica, ki z možem Matejem že nekaj časa živi v britanski prestolnici, spada več kot očitno med tiste srečnice, ki s poporodnimi kilogrami nimajo težav. Že sedaj je namreč tako vitka, kot je bila pred nosečnostjo.

"Moram priznati, da odkar sem rodila, še vedno jem, kar hočem, saj dojenje poskrbi za topljenje kilogramčkov. Mislim, da si mora ženska po porodu dati čas, da si telo opomore, zato v nobenem primeru ne bi hujšala v tem obdobju. Med nosečnostjo sem pridobila le 15 kilogramov. V prvih petih mesecih nosečnosti mi sladkarije niso „dišale“, kar je zame nenavadno, tako da sem se prehranjevala zdravo. Kasneje pa se je moja želja po sladkem povečala in ni bilo več zadržkov (smeh),“ je Sanja povedala za naš medij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VOGUE baby, Vogue 💁🏻‍♀️ . . Wearing @isawitfirst Bag @gucci Pram @malizakladi @stokkebaby

A post shared by Sanja Grohar (@sanjagrohar) on


Sanja in Matej sta usodni da dahnila lanskega avgusta v Žički Kartuziji. "Zaljubila sva se v energijo, ki jo oddaja. Ko sva si ogledovala različne lokacije, je Žička Kartuzija resnično izstopala,“ je na svojem blogu zapisala temnolaska in v svojem zapisu še razkrila, da je bilo na poroki prisotnih le 57 svatov, saj sta si želela poroke v krogu najbližjih. Svoj prvi ples kot mož in žena sta zaplesala ob pesmi Just the two of us (Bill Whiter), ki ju spremlja že od začetka njune ljubezni. No, kmalu zatem je Sanja razkrila, da z Matejem ne bosta prav dolgo ostala sama ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My little teddy 🧸 . . Wearing @revolve #revolve Baby Nicolai wearing : @zara #zarababy

A post shared by Sanja Grohar (@sanjagrohar) on

Komentarjev 2
  • Majazmaja 12:29 24.januar 2019.

    A je z levo nogo vse ok? Nekam čudno štrli na fotografijah ...