Magazin > VIP
17909 ogledov

Sanja Grohar priznala, da sta se ga raje napila, od otrok pa bežala

Sanja Grohar Instagram
Njen iskren zapis je marsikoga presenetil …

Nekdanja miss Slovenije, pevka in spletna vplivnica Sanja Grohar, ki z možem Matejem že nekaj let živi v Londonu, je priznala, da je nekoč bežala od deročih otrok, danes pa pravi, da je materinstvo nekaj najlepšega, kar se ji je zgodilo. 

"Preden imaš otroke, se sploh ne zavedaš, kako čudovito je to! Preden sem imela Nicolaia, nisem bila ravno ljubitelj otrok. Nisem bila niti prepričana, ali si otroka dejansko želim. Preveč mi je pomenil čas za naju z Matejem in najina svoboda. To, da lahko spim do kadar želim, grem na potovanja, kjer sva svobodna, da s prijatelji igrava Activity do dveh zjutraj in se ga napijemo. Potem pa sva prepotovala, prežurala in nastala je neka mini prazninica, kot da poleg naju še nekaj manjka in takrat sva vedela, da je to otroček. Hm, dajva poskusit, sva rekla par mesecev pred poroko in glej ga zlomka v enem poskusu je uspelo, tako da je bil šok še toliko večji. Nekako si nisem predstavljala biti noseča nevesta (na koncu pa nama je bilo to, da je on z nama na poroki, nekaj najlepšega). Spomnim se, če sva kje naletela na deročega otroka, sva bežala stran, " je zapisala naša lepotica, ki so ji vsi govorili, da bo vse drugače, ko bo dobila svoje otroke, kar se je z rojstvom sina izkazalo za resnično: "Oh, uou, sedaj razumem, o tej ljubezni so govorili. Ampak ta ljubezen dejansko raste iz dneva v dan in še vedno ne morem verjeti, da sem mami. Da, sliši se totalno pocukrano (oprostite za sladkorno) in v bistvu mi je vseeno, ker je nekaj najlepšega. In, da, otrok te spremeni. Dejansko imaš manj potrpežljivosti za sra*** . Določeni ljudje postanejo prioriteta, ker vidiš, kako ljubijo tvojega otroka in s tem vidiš, koliko ti pomeniš njim. In na koncu dneva je naša družinica popolnoma vse kar rabim," je na Instagramu zapisala Sanja in zraven objavila fotografijo s sinom, ki ga je rodila januarja 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Until you have children you literally have no idea how amazing it is! Preden sem imela Nicolaia nisem bila ravno ljubitelj otrok. Nisem bila niti ziher ali si otroka dejansko zelim🤷🏻‍♀️. Prevec mi je pomenil cas za naju z Matejem in najina svoboda. To, da lahko spim do kadar hocem, grem na potovanja kjer sva free, da s prijatelji igrava activity do 2h zjutraj in se ga napijemo.. Potem pa sva prepotovala, prezurala in ratala je neka mini prazninica kot da poleg naju se nekaj manjka in takrat sva vedela, da je to otrocek. Hm dajva probat sva rekla par mesecev pred poroko in glej ga zlomka v enem poskusu je ratalo 🤣 tako da je bil sok se toliko vecji. Nekako si nisem predstavljala biti noseca nevesta 👰🏻( na koncu pa nama je bilo to, da je on z nama na poroki nekaj najlepsega 🤰🏻 ). Lol spomnim se ce sva kje naletela na derocega otroka sva bezala stran. “Ko bos imela svojega bo drugace” so mi govorili. Ko sem zanosila sem uzivala v svoji nosecnosti in vse ok ampak v trenutku, ko sem rodila in zagledala Nikija je bilo to, TO. “Oh wow ok I get it now o tej ljubezni so govorili”. Ampak ta ljubezen dejansko raste iz dneva v dan in se vedno ne morem verjeti, da sem mami. Ja slisi se totalno pocukrano (sorry za sladkorno) in v bistvu I don’t care ker je nekaj najlepsega in ja otrok te spremeni. Dejnasko imas manj potrpezljivosti za bull**** . Doloceni ljudje postanejo prioriteta ker vidis kako ljubijo tvojega otroka in s tem vidis koliko@ti pomenis njim. In at the end of the day je nasa druzinica popolnoma vse kar rabim 💕 #mojadruzina #ljubezen #familyiseverything❤️

A post shared by 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 | Mommy & Fashion (@sanjagrohar) on

 

Komentarjev 1
  • Ender3 16:55 16.junij 2020.

    Sanja je še vedno, the best bejba !

Sorodne novice