Magazin > VIP
29156 ogledov

Daily Mail razkril zaslužke Sanje Grohar

sanja grohar Facebook
Sanja se je znašla v znanem britanskem tabloidu.

Spletna stran Mail Online, ki je del znanega britanskega tabloida Daily Mail, je v torek objavila prispevek o nekdanji miss Slovenije, pevki, blogerki in Instagram zvezdi Sanji Grohar. Groharjeva je za omenjen medij razkrila, koliko na letni ravni zasluži s sponzorskimi objavami. S promocijo lepotnih in modnih izdelkov ter potovanji je lansko leto zaslužila slabih 45 tisoč evrov, v dar pa je prejela tudi dve poročni obleki, v vrednosti slabih osem tisoč evrov. 

Poleg omenjenega, je v vrednosti slabih sedem tisoč evrov dobila tudi počitnice v Mehiki, Španiji, Italiji in v hotelu s petimi zvezdicami na grškem Mykonosu. Sanja ima na Instagramu skoraj sto tisoč sledilcev in priznava, da je biti Instagram zvezdnica veliko težje, odkar je mlada mamica. Z možem Matejem sta pred pol leta namreč pozdravila rojstvo sina Nicolaia

"Za bloganje in ustvarjanje vsebin imam veliko manj časa, saj je prioriteta moj dojenček. Sedaj traja desetkrat dlje, da posnamem video ali fotografijo, tako da je potrebno več načrtovanja, ki se vrti okoli urnika mojega sina," je omenjenemu mediju še povedala Groharjeva, ki se za svoj uspeh lahko zahvali tudi svojemu najboljšemu prijatelju in soprogu Mateju, kot pravi sama. Matej se poklicno namreč ukvarja s spletno prodajo. 

Pravi, da je bloganje iz hobija postal njen posel, ki ji vzame 24 ur na dan, saj enostavno ne zna izklopiti. Ena izmed pozitivnih stvari tega posla pa je to, da si je lansko leto na ta račun lahko privoščila poroko v vrednosti dobrih 30 tisoč evrov. 

Komentarjev 6
  • thetech 00:49 27.julij 2019.

    Med komentarji je zaznati balkansko mentaliteto in fovšijo. Bravo, očitno je to vse kar premorete. Jaz Sanji privoščim!

  • Majazmaja 17:18 25.julij 2019.

    45k eur zaslužka, ampak če odštejemo davke in upoštevamo visoke življenjske stroške v Londonu ... Slabo, zelo slabo.

  • McClain 16:07 25.julij 2019.

    s 45 jurji prometa noben s.p. v sloveniji ne preživi.

Sorodne novice