Svet
865 ogledov

To je povedal po neverjetnih širitvah posnetka s sinom

DJ Pryor Instagram
Posnetek pogovora očeta s sinom, ki sicer še ne govori, se na spletu že nekaj dni širi kot požar. Presenetilo je tudi avtorja, sicer očeta dveh sinov.

V številnih državah sveta se tretja junijska nedelja obeležuje kot dan očetov, med njimi je tudi Slovenija. Za simpatičen posnetek pogovora očeta s sinom, ki sicer še ne govori, objava nekaj dni pred praznikom ne bi mogla biti boljša.

Posnetek sina z očetom, sicer komikom Deztinom Pryorjem, poznanim tudi pod imenom DJ Pryor, je na Facebooku objavila dečkova mama Shanieke Pryor. Dosegel je neslutene razsežnosti; ogledalo si ga je več kot 60 milijonov ljudi, na svojih profilih ga je delilo več kot milijon in pol ljudi.

Komik s Tennesseeja je šele za tem delil posnetek na svojem Instagram profilu in pripisal, da bi lagal, če bi napisal, da se ga to ni dotaknilo ter poudaril, da je posnetek med drugim pokazal, da lahko ljudje med seboj najdemo več stvari, ki nas povezujejo, kot ločujejo. Verjame, da je smeh tisti, ki med drugim najbolj učinkovito povezuje ljudi.

Namignil je tudi na na rasno razlikovanje in izpostavil upanje, da bo ves svet začel z drugačnimi očmi gledati na temnopolte očete. V drugi objavi je dodal še pomen vloge, ki bi jo moral v življenju svojega otroka igrati vsak oče, saj bi bilo v tem primeru med drugim "uporabljenega manj orožja".

Naredil je še nekaj posnetkov, v katerih se zahvaljuje za vso pozornost in podporo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NOW A WORD FROM OUR SPONSORS!!! DID ME & KINGSTON BREAK THE INTERNET??!!! WHAT’S GOODY EVERYBODY!!! Wheeeeeeeeww!!! Where Do I Begin???? First Off THANK GOD!!! And THANK YOU!!! THE FANS, SUPPORTERS AND ADOPTED FAMILY FROM ALL OVER THE WORLD!!! 💪🏾💪🏾💯 We could not have achieved any of this without any of you! We’re incredibly humbled by all the love and messages and shares and follows etc etc!!! Everyone has been asking me how I feel?? And the first few days I had no answer due to just being in shock, but now my feeling in one word is GRATEFUL!!! This video my Wife Shanieke Pryor shot was literally a “Home movies collection” type deal. It wasn’t shot with the intent to try to go VIRAL just something for the keepsake and no doubt I probably would’ve released it at a later date for the fun of it. I’ve worked, 16 years at chasing my dream to become an A-List Actor And The Greatest Comedian Of all Time!!! Things were already moving but It took my youngest son 1 year to achieve this 😂😂😂 The Point I’m Making is Sometimes The Dream May Not Unfold The Way You Saw It But It’ll Still Happen! I’m Grateful My Wife Captured One Of Our Pure FUNNY, FUNNY MOMENTS that happen everyday in our house 🏠 Thank You So Much Shanieke Pryor none of this would be without you, and thank you for your Steady Hands (holding the camera 🎥) LOL!! Thank You For Posting! To my oldest son Jabari thank you son for supporting your little brother and I and waiting your turn to show the world your SHINE!!! More importantly than fame I want the takeaway to be FATHERS WE ARE VERY RELEVANT TO THE NARRATIVE OF SOCIETIES PROGRESSION! Less guns would get picked up if more boys knew how to use their hands and go toe to toe, blow for blow Or If our boys were taught the power of simply outthinking an enemy rather than having to prove themselves to everyone who “Challenges” them. I’m Proud Of The Video Because It’s a Salute To All The Active FATHERS!!! Especially us black FATHERS who get a bad rep in the media a lot of the times. This video SHOWCASES a Natural, Hilarious Moment Of Letting My Son Communicate his thoughts and concerns about the grand finale of Empire!!! #WeBrokeTheInternet

A post shared by DJ PRYOR (@comediandjpryor) on

V pogovoru za CNN je povedal še, da posnetek ni bil narejen z namenom objave na spletnih omrežjih, pač pa za to, da bi imel njegov sin spomin na otroštvo. Ko ga je njegova žena objavila, so si mislili, da bodo dobili odziv družine, prijateljev, niti v snu pa si niso predstavljali, da bo dosegel takšno viralo.

Video Magazin Simpatično: Video posnetek, ki ga želijo videti vsi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Rachel_Montague 16:53 14.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite veeč naa tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com