Magazin > VIP
11006 ogledov

Andrej Škufca pokazal sina, kako je že velik!

Andrej Škufca mediaspeed
Je kaj podoben slavnemu očku?

Eden naših najboljših plesalcev vseh časov, danes plesni sodnik in učitelj Andrej Škufca, ki se na male zaslone vrača z novo sezono šova Zvezde plešejo, je lansko leto postal očka svojemu prvorojencu Valentinu. Valentin je te dni dopolnil že eno leto, ponosni očka pa je fotografije iz praznovanja objavil tudi na Instagramu in pokazal, kako velik in ljubek je njegov enoletnik. 

Spomladi nam je Andrej sicer povedal, da se v novi vlogi odlično znajde.  "Se kar dobro znajdem. Sem sproščen, stvar jemljem dosti naravno. Otrok raste in je zelo priden fantek. Je zdrav in z njim nimava nobenih težav. S tega stališča je relativno lahko," je takrat razkril in povedal, da je zelo aktiven očka, ki se loti prav vsakega opravila: "Vse to delam, previjam, sprehajam ..., večino sicer dela Melinda, ker je tudi več doma z njim, ampak mi ni nobena težava previti otroka."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our Valentin is 1year old🎉🎂❤️🤩#babyboy #ourlittleson #skufcafamily #happyday #birthday

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice