Magazin > VIP
17182 ogledov

Zvezde plešejo: Zato so med oddajo varnostniki varovali sodnike

zvezde plešejo Anže Petkovšek
Pop TV se je odločil za ukrep, ki mu do sedaj še nismo bili priča …

Sodniki šova Zvezde plešejo, Niko Urbas, Katarino Venturini, Lada Bizovičarja in Andreja Škufco, so na nedeljskem finalu med oglasi varovali varnostniki. Ker tovrstne prakse pri Pop TV-jevih šovih nismo vajeni, smo jih vprašali, zakaj so se odločili za tovrstni ukrep. Morda zato, ker je v preteklosti prišlo do kakšne neprijetne situacije? Med lanskim finalom šova Slovenija ima talent je Bizovičar med odmori namreč celo sam hodil do najmlajših oboževalcev in podpisoval avtograme, zato nas je takšen ukrep presenetil.

Zvezde plešejo | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

"Nobenih varnostnih težav ni bilo. Gre zgolj za to, da se je pogosto zgodilo, da so oboževalci pristopili do sodnikov med snemalnimi odmori, ko ti potrebujejo mir za kratek oddih in koncentracijo na oddajo. Varnostniki so obiskovalce vljudno prosili, da se po podpise in fotografije oglasijo po oddaji, ko smo imeli temu namenjen t.i. meet&greet termin," odgovarja Pop TV-jeva predstavnica za odnose z javnostmi Katja Klavora

Zvezde plešejo | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice