Magazin > VIP
19991 ogledov

Ste videli, kaj so naredili Špeli Grošelj?

zvezde plešejo Anže Petkovšek
Lepo, kajne?

Špeli Grošelj se je za las izognil super finale šova Zvezde plešejo, a je to ni prizadelo, saj ji največ pomeni podpora njenih najbližjih. Prijatelji so jo v studiu namreč bodrili z majicami, ki so jih izdelali prav za to priložnost in na katerih je pisalo: Ostanite mirni, Špela je zmagovalka. "Nisem vedela in zelo sem bila presenečena. Moram povedati, da mi od vsega največ pomeni to, da sem imela tukaj vsako nedeljo moje najožje ljudi, ki so se bili pripravljeni pripeljati tudi iz Portoroža in tudi, kadar so bili bolni. Zelo hvaležna sem, da so me danes presenetili s takimi majicami. Mami pa vedno gleda doma, sem jo sicer povabila, a pravi, da je doma veliko bolj na komot. Verjetno bi bil tale pomp malo prehud za njo, jih le ima 75. Sva pa non stop na vezi in me bodri," je povedala vidno ganjena Grošljeva. 

Špela Gošelj | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Sicer pa Špela na nedeljskim izidom in tretjim mestom v šovu Zvezde plešejo ni bila razočarana. "Glede na to, da sem bila v zadnjih treh oddajah ogrožena, sem predvidevala, da bo rezultat takšen. Niti malo nisem razočarana, meni je končni izid všeč, tudi to, da sta šla v finale Tanja in Miha, ker Tanja je res vrhunska plesalka, Miha pa navdušuje s svojo zgodbo. A Tanja je moja, imava zelo krasno zgodovino in mislim, da je logično, da sem navijala zanjo," je povedala. 

Razkrila pa je tudi, kakšne načrte ima s svojim Gregom za prihodnost: "Nimava načrtov, načrte imam le za ponedeljek in to je počitek. Zagotovo bova plesala, to sva počela že prej, le da sva prej plesala štiri figure disco hustla, sedaj pa bova lahko tudi kakšen ča ča in tango. Prvega junija že greva na poroko in bova nabrusila pete. Nič nisva vadila, ker je Grega hitro izpadel, čeprav pleše še naprej, a druge plese kot sem jih jaz plesala v šovu. Bo pa zagotovo sedaj veliko časa in priložnosti za to." Lahko kaj novega pričakujemo tudi na glasbenem področju? "Prezgodaj je za karkoli, komaj smo zaključili s šovom. Mislim, da ko si v enem projektu, da se mu moraš 100 odstotno posvetiti. Kar se glasbe tiče načrti zagotovo so, dela se nova skladba. Sicer pa se bo življenje vrnilo na normalne tirnice, po katerih vozim že zadnjih nekaj let. Če bo kaj prišlo vmes, za kar še ne vem, bo pa pokazal čas," še dodaja. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • fiston 16:55 28.maj 2019.

    Ni panike, Foxy Teens v finalu.

  • sam50 13:03 28.maj 2019.

    Napisati bi morali- Špela,ostani mirna in ne naredi histeričnega izpada,ker ne boš zmagala,boš popizdila kasneje,ko se kamere ugasnejo.....

Sorodne novice