Magazin > VIP
15822 ogledov

Tanja Žagar končno razkrila, kako se je zaljubila v Mikija

tanja žagar, miki šarac
1/3
Mediaspeed
Pokazala tudi skupne fotografije iz porodne sobe!

Tanja Žagar in Miki Šarac sta sinoči v šovu Zvezde plešejo ekskluzivno razkrila svojo ljubezensko zgodbo. Čeprav sodelujeta že skoraj 25 let, pa sta bila oba presenečena, ko sta ugotovila, da drug do drugega čutita tudi nekaj več. 

"On ve, da ko posnamem pesem, jo rada preizkusim s plesom, če to bo ali ne bo hit. In potem sem v nekem obdobju posnela malo več pesmi in sva malo več plesala skupaj, pa je ples naredil svoje," je začetne iskrice razkrila Tanja in nadaljevala: "V vseh teh letih sodelovanja se je med nama ustvarilo eno veliko spoštovanje in zaupanje, kar sva potem samo še prenesla v najin partnerski odnos. Ampak najlepše od vsega je pa to, da se je meni z njim uresničila največja življenjska želja, da sva dobila sinka Karla."

S solzami v očeh pa se je pred kamero odprl tudi Miki: "Jaz lahko rečem, da je to najlepše darilo, ki sem ga dobil za svojih petdeset let. Jaz sem bil tudi zraven pri porodu. Ta sreča, ki jo je ona pokazala na svojemu obrazu, te solze sreče so me totalno ganile." Tanja je še povedala, da si nikoli prej ne bi mislila, da se ji bo življenje obrnilo tako kot se ji je, a da je njena družina sedaj tista, zaradi katere ima občutek, da lahko premika gore.

Voditeljica Tara Zupančič je ob koncu Tanjine točke še dodala, da je bil Miki zmeden, ko je spoznal, da mu malo več pomeni, Tanja pa je še razkrila, kako je bilo pri njej: "Ko je bilo prvič dum, sem rekla, ah, ko je bilo drugič dum dum, sem rekla, ne, no ne, potem pa še nekajkrat ... ja, to je to, kaj naj (ha ha)." Zelo spretno pa se je izognila vprašanju, katerega leta je med njima preskočila iskrica.

V galeriji si poglejte fotografije njunih najbolj srečnih trenutkov, ko sta postala starša sinu Karlu ...

tina gorenjak Tina Gorenjak Magazin Tina Gorenjak o najhujšem letu: "Takrat se je začel boj z mojim telesom in zdravniki"
Komentarjev 9
  • ode 07:57 07.maj 2019.

    Pokazal ji je _uro in se takoj zaljubila vanjo. Še danes jo včasih vzame v roke.

  • dusan72 02:46 07.maj 2019.

    Tale Ana ima pa res prave FetiŠe :) Čim bolj po tujem dreku brskat, bolj jo rajca. Najdeš click-bait naslov in naivnega delodajalca (z24), nekaj spesniš in … zmagovalna kombinacija.

  • fiston 19:16 06.maj 2019.

    Zgleda da je na transakcijskem računu številka dovolj zrasla, sicer je bilo treba čakati skoraj 25 let, ampak se je splačalo. :)

Sorodne novice