Magazin > Film & Glasba & TV
5765 ogledov

Zvezde plešejo: POP TV dobro zagodel tekmovalcem

zvezde plešejo Miro Majcen/POP TV
Domov je moral Denis Vučak.

Šesta oddaja Zvezde plešejo je bila usodna za pevca skupine New Game Over, Denisa Vučaka, in Niko Bagon, ki sta tudi po sodniških ocenah pristala na zadnjem mestu. Najbolje sta se po mnenju Lada Bizovičarja, Nike Urbas Ambrožič, Katarine Venturini in Andreja Škufce sicer odrezala Tanja Žagar in Arnej Ivkovič.

Tako kot vedno se spletni komentatorji tudi tokrat ne strinjajo s končno odločitvijo. Večina meni, da bi morala šov zapustiti Klara Lorger. "Klara je bolje odplesala?????!!!! Mislim, da sem dobila vročino... A je ona sploh "plesala" danes???,“ se je glasil eden od ogorčenih komentarjev na Facebooku, nekdo drug pa je pripomnil: "Vsako sezono ista pesem, Urška pa Ivica in zdaj Klara, verjemite, da se bo prišlepala do polfinala, potem pa bodo imeli glavno besedo sodniki.“

Pevca pa odločitev gledalcev in žirije ni prizadela. "Počaščen sem, da sem bil lahko del te velike plesne zgodbe. Moj cilj je bil, da odidem domov boljši plesalec, kar je Niki uspelo," je po porazu povedal simpatični Denis.

zvezde plešejo | Avtor: Miro Majcen/POP TV Miro Majcen/POP TV


Sicer pa je POP TV tekmovalcem dobro premešal karte. Sedaj, ko so se že dobro navadili drug na drugega, so morali naši slavni zamenjati soplesalca. Kdo bo v naslednji oddaji plesal s kom, je odločil žreb. Novi pari so Miha Zupan in Svetlana Cigoj, Franko Bajc in Maja Geršak, Tina Gorenjak in Miha Perat, Špela Grošelj in Arnej Ivkovič, Jana Koteska in Jernej Brenholc, Klara Lorger in Tomaž Šter ter Tanja Žagar in Miha Vodičar.

Stari pari: Miha Zupan in Maja Geršak, Tina Gorenjak in Miha Vodičar, Franko Bajc in Svetlana Cigoj, Jana Koteska in Tomaž Šter, Klara Lorger in Jernej Brenholc, Tanja Žagar in Arnej Ivkovič ter Špela Grošelj in Miha Perat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.