Magazin > VIP
8993 ogledov

Zvezde plešejo: Po navalu čustev se je oglasila Martina

gregor kirsch Miro Majcen
To Sloveniji sporoča plesalka Martina Plohl, za katero je nove sezone že konec.

Preteklo nedeljo sta morala šov Zvezde plešejo zapustiti izbranec Špele Grošelj, Gregor Kirsch, in njegova soplesalka Martina Plohl, četudi sta po sodniških ocenah zasedla odlično drugo mesto. Gregor je poraz sprejel športno in verjetno pravilno uganil, da je izpadel, ker ga Slovenija še ni utegnila dobro spoznati. Ogorčenje gledalcev je bilo po tej odločitvi sicer veliko.

Na konec njune plesne zgodbe se je sedaj odzvala Martina, ki pravi, da je bila njuna pot prekratka. "Po krajšem premoru in navalu čustev ter vseh vaših sporočilih in lepih besedah Vam želim povedati naslednje … Dragi @gregorkirsch najino plesno popotovanje je bilo pre-KRATKO, a hkrati zelooooo SLADKO! Hvala ti za vse naporne ure treninga, za vložen trud in ogromno željo, ki si jo pokazal do plesa. Volja je vsekakor tvoja močna kvaliteta in s tem si dokazal, da celo vojak lahko postane plesalec. Tvoj napredek je bil res viden in počasi si se vztrajno bližal plesalcu v pravem pomenu besede. Le kaj vse bi še midva bila sposobna pokazati ob nedeljah ... Zeloooo sem se veselila vsega, kar še prihaja, saj je delo s tabo bilo navdihujoče. Menim, da je najina plesna pot bila prekratka, vendar eden se je moral posloviti ... Ponosna sem nate in zame si čudovita oseba z neizmerno voljo do vsega, česar se lotiš!“

Komentarjev 3
  • satir 08:50 29.marec 2019.

    še medved bi zmagal, če bi imel dovolj glasov publike. Sicer pa ne verjamem da publika izbira, vse skupaj je ena navadna kuhinja. Hočem videt seznam telefonskih glasov. Ne bom več gledal oddaj za katere glasuje publika. Glas naj ima ...prikaži več odgovornost in komisija naj odgovarja za stroko. Tu je pa šov premagal stroko.