Magazin > Film & Glasba & TV
23465 ogledov

Zvezde plešejo: Špela v jok, gledalci na nogah

gregor kirsch
1/4
Miro Majcen
Včerajšnja oddaja je dvignila veliko prahu.

Včeraj sta morala šov Zvezde plešejo zapustiti izbranec Špele Grošelj, Gregor Kirsch, in njegova soplesalka Martina Plohl, četudi sta po sodniških ocenah zasedla odlično drugo mesto. Plesala sta cha cha.

Gregor je poraz prenesel zelo športno, češ da so tako pač odločili gledalci, ki so za pare lahko glasovali ves teden, na koncu pa se točke glasovanj prištejejo k sodniškim točkam. 

“Ni mi do tega, da bi šel domov, a glede na to, da sem za svoje sposobnosti zelo dobro odplesal prvi in drugi ples, nimam kaj. Gledalci so odločili. Verjetno bi me, če bi bil še nekaj oddaj v šovu, bolje spoznali. Tako je. Še bom plesal. Verjetno bolj zasebno, ne vem, kje bi plesal javno,” je povedal simpatični fitnes trener

Njegov odhod je bolj kot njega prizadel Špelo Grošelj, ki je po koncu oddaje zajokala. "Špela se je na to odzvala čustveno, saj tega nismo pričakovali. Tudi jaz tega nisem pričakoval, ker sem začel uživati v plesu, ampak ona je bolj čustvena. Malo sem jo potolažil, tako da bo vse dobro. Kot sem že povedal, ena vrata se zapro, druga odpro." Pogovor pa je zaključil z besedami: "Vsaka stvar ti nekaj v življenju da in jaz sem zelo užival od prvega dne. Nisem bil živčen, tudi na izločanju ne. Škoda, da ne bom več del tega. Seveda pa bom navijal za Špelo in bom prišel v studio kot gledalec."

špela grošelj | Avtor: Pop TV Pop TV


Na družbenih omrežjih se je po Gregorjevem izpadu usulo komentarjev. Velika večina se je strinjala, da bi moral ostati v šovu …

Nekaj komentarjev: 

"Glasovati bi morali med dvema, ki sta od sodnikov dobila najmanj točk. Danes sta se na izločanju znašla para, ki si to nista zaslužila. Škoda, da "popularnost in prepoznavnost" štejeta več kot ples."

"Predlagam, da gledalci ne glasujemo in ostanejo samo točke sodnikov, s tem pa tudi kaznujemo POP TV za to, kar so danes storili in ker služijo s tem, ker imajo od prve minute odprto glasovanje. Gledalci bi morali glasovati samo isti dan, ko je nastop skupine, ampak tudi tu je v igri samo denar."

"To pa zagotovo ni pošteno danes, meni sta bila Martina & Gregor odlična!"

"Tako kot Miha Zupan slabo sliši, tako ljudje v Sloveniji slabo vidijo."

"A se vi hecate ?!? To je bilo zdaj kar neki. Niti malo realno!"

"Nepošteno do konca, Gregor in Martina sta bila top plesalca, spet kuhna Pop tv ali pa je kakšno drugo ozadje."

"Napaka v pravilih, gledalci bi morali glasovati za najslabše ocenjena s strani komisije. Tako je izpadel Gregor, ki bi lahko poskrbel še za marsikaj."

"Poden od podna POP TV ... Nateg. Niti pod razno si ni zaslužil izpada."

Komentarjev 4
  • jani94 19:48 25.marec 2019.

    Pop tv in njihovi prijatelji si delajo po tv zabave zase ...ovce pred tv sprejemniki jih pa gledajo...

  • sam50 14:24 25.marec 2019.

    Joj,pa niti fotoshopa ji niso utegnili naštimat.....

  • Beira 12:26 25.marec 2019.

    Osebno menim da so bili rezultati napačno interpretirani. Po teoriji točkovanja sta imela Gregor in Martina 5 točk in bila na 2. mestu. Če sta od publike dobila najmanj glavov sta pridobila eno točko in imela skupno 6 točk. Zadnje ...prikaži več uvrščeni par po točkovanju komisije, ki je imel 1 točko, bi torej moral od glasovalcev dobiti največ točk, torej 6 da bi jih imel skupno 7 in tako prehitel izpadli par, kar pa zagotovo ni dobil, v to sem prepricana. Če ze ne drugi, jih je zagotovo dobil več košarkaš.