Magazin > VIP
4454 ogledov

Zvezde plešejo: Bo znano Slovenko bolezen ovirala pri tekmovanju?

Zvezde plešejo Pop TV
Soplesalec in koreograf zaenkrat še ne ve, kaj to pomeni za njuno nadaljnje tekmovanje.

V novi sezoni šova Zvezde plešejo sodeluje tudi manekenka in oblikovalka Jana Koteska, ki se je v prvi oddaji odlično izkazala z igrivim ča-ča-čajem in si od sodnikov prislužila 21 točk.

franko bajc Magazin Franku Bajcu te svetlolaske ni uspelo očarati

Jana je že v prvi oddaji povedala, da je še pred tridesetim letom prebolela raka na dojkah, zaradi operacije na bezgavkah pa je svojega soplesalca in trenerja Tomaža Štetra že na prvih treningih opozorila, na katerih mestih je ne sme močno držati, saj ima občasno s tem težave in ji lahko zateče roka. Tomaž je seveda vzel to na znanje, je pa izrazil pomislek, da bosta tekom tekmovanja videla, kakšen vpliv bo to imelo na njune koreografije. 

Zvezde plešejo sumljiv posnetek Magazin Zvezde plešejo: So sotekmovalke izločile Grošljevo?

Pri prvem ča-ča-čaju ni bilo opaziti, da Jana česa ne bi zmogla, sodniki so jo celo pohvalili, da bo s svojo igrivostjo in veseljem do plesa kos vsaki nalogi. Je bil pa prvi nastop za nekdanjo manekenko tudi čustvene narave, saj je zaplesala na skladbo Lep je dan, na katero je skupaj z ženskami iz društva Evropa Donna na ulici zaplesala tudi po tem, ko je prebolela raka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice