Magazin > VIP
31604 ogledov

Natalija Gros iz Zvezde plešejo: Čaka jo še eno slovo

natalija gros, rok kunaver Mediaspeed
Nekdanjo športno plezalko, producentko in zmagovalko šova Zvezde plešejo to jesen čaka še ena velika prelomnica.

Natalija Gros je namreč prodala družinsko hišo, ki sta jo ustvarila skupaj s pokojnim partnerjem Juretom Breceljnikom, s hčerko pa se selita v stanovanje, ki ga še iščeta. "To jesen je moja prioriteta selitev in da najdem primerno stanovanje, ki bo v istem okolišu, saj si hčerke ne želim seliti v drug vrtec," nam je zaupala Natalija, ki se je ravno vrnila iz gorniškega filmskega festivala v Koreji, kamor so jo povabili na projekcijo filma Zadnji ledeni lovci, ki ga je začel snemati njen pokojni partner, skupaj s sodelavci pa ga je končala Natalija. 

Natalija Gros Magazin Komaj štiriletna hči Natalije Gros gre že po maminih stopinjah

"To je en tak lep del te filmske industrije, da si povabljen na različne festivale in da gre film v svet. Svojih filmov si sicer ne želim več snemati, me je pa ta posel tako pritegnil, da bi z veseljem delala v kakšni produkciji," je zaupala Natalija, ki bo z iskanjem službe intenzivneje začela po selitvi.

natalija gros, rok kunaver Magazin Rok Kunaver in Natalija Gros spregovorila o načrtih

V šovu Zvezde plešejo pa ni osvojila le plesnega globusa, temveč tudi srce igralca Roka Kunaverja. Čeprav je rdečelaska glede te teme precej zadržana, je vseeno izdala, da se v novo stanovanje s hčerko ne selita skupaj z Rokom, temveč sami, da pa se z Rokom zelo radi in redno družijo ob koncih tedna. Natalija se bo kmalu vrnila tudi k plesu, in sicer pravi, da jo najbolj vleče na treninge plesa ob drogu ali argentinski tango.

Komentarjev 2
  • Avatar Villamilla
    Villamilla 01:19 22.september 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > www.Sexydrom.com

  • pericarežeracirep 12:14 21.september 2018.

    Bom rekla enako kot Ivanka Mežanova v Cvetju v jeseni: koko sta lepa!