Magazin > VIP
4368 ogledov

Naš radijski voditelj ženo spravil v jok!

Uroš Bitenc POP TV
Pod besedo romantik, se v slovarju zagotovo skriva fotografija našega radijca Uroša Bitenca.

Ob prvi obletnici poroke je radijec in tekmovalec šova Zvezde plešejo Uroš Bitenc s tem videoposnetkom razkril, kako je takrat presenetil svojo nevesto Anteo Mramor Bitenc

Natalija Gros Magazin Natalija Gros v šovu spoznala novo ljubezen

"Ed Sheeran je bog ljubezni! Ko sem prvič slišal pesem Perfect, sem prav videl, kako jo plešem v poročni obleki, z najlepšo nevesto v mojih rokah. In to se je uresničilo!  Antea ni imela pooojma, da sem ji to pripravil. In kako zelo dobro se to vidi v posnetku. Fuuuul hvala zmagovalki šova Zvezde plešejo Tadeji Pavlič, da si je vzela čas (sicer ne veliko) in mi pokazala par luštnih korakov dunajskega valčka, da sem dobesedno sezul Anteo. Vadili smo kar v kleti Radio Antena, skupaj s sodelavko Laro in skoraj bi nas Antea zalotila," je Uroš zapisal ob romantičnem posnetku.

Sicer pa sta zaljubljenca letos posnela nov video na pesem Perfect, v katerem plešeta s hčerko v naročju. Na njuni porki je bila namreč še v trebuščku. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice