Magazin > VIP
5978 ogledov

Uroš Bitenc z videom pokazal, kako močno ljubi ženo

Uroš Bitenc Ujeti trenutek
Zvezda šova Zvezde plešejo, radijski moderator Uroš Bitenc z ženo posnel ganljiv video.

"Preden sem šel v oddajo, sem obljubil, da bom, ko izpopolnim svoje znanje, zaplesal z ženo in obljubo s tem videom tudi izpolnil. Moja soplesalka in plesna učiteljica Valeriya je nadgradila najin poročni ples, vadili smo dva tedna in nastal je ta posnetek, v katerem nastopa tudi najina šestmesečna hči,"  je za Žurnal24 povedal Uroš Bitenc.

Natalija Gros Magazin Natalija Gros: S šovom je po tragediji končno zadihala s polnimi pljuči

A romantiki kar ni videti konca. Prav na pesem Prfect sta Uroš in njegova žena Antea Mramor Bitenc, sicer igralka, zaplesala tudi na svoji poroki, ko je Uroš, ki prej ni znal plesati, s koreografijo presenetil svojo nevesto. V videu priredbo pesmi sicer poje Antea, ki nastopa v priljubljenem muziklu Cvetje v jeseni, tako da ji ples in petje nista tuja.

Eden najlepših in najbolj zaljubljenih medijskih parčkov pri nas je skupaj tri leta in to zelo plodna, tudi dobesedno. V tem času sta se namreč preselila, poročila in pozdravila rojstvo prvorojenke. Uroš je še povedal, da je ravno zaradi rojstva hčerke sprva imel pomisleke, ali bi se sploh udeležil šova, ki mu vzame ogromno časa, a se je izkazalo, da je bila odločitev pravilna. Njegove plesne obveznosti so nekako vtkali tudi v družinsko življenje, saj ga dekleti pogosto spremljata tako na vajah kot nastopih. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice