Magazin > VIP
23765 ogledov

Se med temi našimi pari prepleta tudi zasebno?

GAŠPER RIFELJ in MAJA GERŠAK
1/4
POP TV
Šov Zvezde plešejo tako pri nas kot v tujini vsako sezono postreže vsaj z eno ljubezensko afero. Kdo bo padel letos, kdo je samski in, ali so se komu že zašibila kolena in to ne le od utrujenih plesnih nog?

Da je iskrica morda preskočila med igralcem Rokom Kunaverjem in njegovo soplesalko Martino Plohl, smo že pisali. Rok je takrat povedal, da Martino zelo spoštuje, a da zna kot igralec dobro ločiti ustvarjalni proces in zaljubljenost, tako da je njun odnos strogo profesionalen. Sicer pa je Rok samski  in bi se brez zapletov lahko prepustil Martininim čarom, a se to očitno ne bo zgodilo. 

Kako pa na svojo plesno partnerko Majo Grešak gleda priljubljeni pevec Gašper Rifelj? "Vsak ples zahteva svoj karakter in če na primer plešeš rumbo, ki je zares strasten ples, moraš to nekako pokazati. Z Majo se zares dobro razumeva in sva  plesu zelo predana in mislim, da znava pokazati čustva, ki jih ples zahteva od naju. Verjamem, da se lahko zgodi, da se iz takega odnosa razvijejo neka bolj globoka čustva, saj si v času šova praktično 24 ur na dan skupaj. Tako da verjamem, da se lahko vname tudi kakšna iskra, a midva ostajava zgolj prijatelja in zaveznika. Znam ločiti poslovno in zasebno. Oba z Majo sva profesionalna in tako tudi funkcionirava, ko pleševa. Med nama je prijateljstvo, ki verjamem, da bo trajalo tudi, ko bo konec oddaj." Uf, lepe besede, tudi malček vroče, ampak … Maja je menda že zasedena. 

Samski je tudi Dejan Krajnc, ki so mu dodelili nadarjeno, lepo, a poročeno Jagodo Batagelj. "Joj, sploh nisem pomislil na to, saj je Jagoda srečno poročena. Če bi bila samska, bi bila zgodba morda drugačna in ne bi imel obrambnega mehanizma. Tako pa poznam tudi njenega moža. Drugače se mi zdi, da je za plesne pare celo priporočljivo, da so pari tudi zasebno. Ples je ena velika strast in nič čudnega, da je veliko najuspešnejših plesnih parov bilo ali pa so povezani tudi zasebno. Na primer Jagoda je plesala s svojim možem, pa Andrej Škufca in Katarina Venturini ter mnogi drugi. Mi pa ni žal, da so mi niso dodelili kakšne samske plesalke, saj je Jagoda mojstrica svojega poklica, svetovna prvakinja in učiteljica v pravem pomenu besede," s pohvalami o svoji soplesalki ne skopari Dejan, pa čeprav le profesionalnimi in prijateljskimi. 

Denis Porčič, Martina Plohl Magazin Največji ljubezenski škandali šova Zvezde plešejo

Še ena izmed samskih tekmovalcev je Natalija Gros, ki jo je življenje zaznamovalo na enega izmed najbolj krutih načinov. Le pet mesecev po porodu svoje prvorojenke je umrl njen partner Jure. Natalija je po skoraj treh letih pripravljena na nove izzive, prav tako pa je tudi že povedala, da v ljubezni še ni rekla zadnje besede. Jo bo zadela prav v šovu? "Moj soplesalec Miha ima ženo in to tako zelo spoštujem, da gre tukaj res le za profesionalni in prijateljski odnos. Res verjamem v karmo. Vem, da bi si gledalci želeli slišati drugačno zgodbo, ampak tako pač je. Če pa bi imela nasproti sebe kakšnega samskega plesalca, pa bi bila ta zgodba morda res drugačna," je hudomušna in jedrnata Natalija. 

Malo manj napeto pa bo zagotovo med pari, ki so poročeni in to že dolga leta. Med njimi so Werner, Rebeka Dremelj, Sanja Modrić, ki veljajo za srečno poročene zvezdnike. 

 

Komentarjev 3
  • antitrust 17:34 02.april 2018.

    Uf, Natalija. Ta mora tako noro f.....

  • supreme 09:06 02.april 2018.

    Lohk bi Natalija pustila svoje podatke....

Sorodne novice