Magazin > VIP
27991 ogledov

Zvezde plešejo: Kaj se dogaja med Rokom in Martino?

ROK KUNAVER in MARTINA PLOHL POP TV
Bo plesalka Martina Plohl omrežila že drugega soplesalca? Lani je namreč oko nanjo vrgel Denis Porčič.

V zadnji oddaji Zvezde plešejo so se tekmovalci odprli z zelo osebnimi zgodbami, ki so jim jih njihovi soplesalci pomagali pretvoriti v gib. Zelo čustveno in čutno je bilo tudi med Martino Plohl in igralcem Rokom Kunaverjem, Martina pa je priznala, da zaradi te njegove osebne zgodbe Roka samo še bolj ceni. Manjkali niso niti poljubi in dotiki, zato smo igralca morali vprašati, ali je njun odnos res le na profesionalni ravni?

"To je zelo profesionalen odnos. Midva sva se ujela zelo profesionalno, plesno, kar pomeni, da se izredno spoštujeva. Imava malo obratni princip dela, kar pomeni, da se morava zelo prilagajati drug drugemu, a važno je, da prideva do skupnega rezultata. Sva pa oba zelo zahtevna, v prvi vrsti samo do sebe, pa tudi do drugih,"  je vse slutnje ovrgel Rok.

V igralskih in plesnih vodah se sicer pogosto zgodi, da se vpleteni v procesu ustvarjanja zapletejo tudi zasebno, a Rok pravi, da sam zelo dobro loči ta dva svetova: "Veste kakšni so procesi dela v umetniških poklicih in so ljudje, ki dostikrat zamenjajo kreativni proces in zaljubljenost, saj so to zelo sorodna čustva. Zgodi se naravni kemični proces, ki se hitro ustvari in hitro zgori. Mislim, da dostikrat ljudje niso dovolj zreli in zato to dvoje zamenjajo. Ko nehajo igrati skupaj, pa se razidejo. Kot vidite, jaz to zelo dobro ločim, igralke nimam in plesalke prav tako ne."

Sicer pa je Rok po ločitvi od novinarke Nike Kunaver še vedno samski. "Sem samski z razlogom. Ker sem se začel ukvarjati s seboj, v vezi pa bom, ko bom srečal tako, ki bo delila moja mnenja in prepričanja in s katero se bova dopolnjevala tam, kjer se morava,"  je jedrnat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice