Magazin > VIP
3744 ogledov

Zvezde plešejo: Rok iz mamine tragedije črpal vse, kar je danes

Rok Kunaver Pop TV
Včeraj smo bili priča eni najbolj čustvenih oddaj, kar jih premorejo naše televizije.

Tekmovalci oddaje Zvezde plešejo so včeraj svoje osebne zgodbe prelili v ples. Žalost, bolečina, žalovanje, pa sreča, ljubezen, sanje in upanje na drugi strani. Prav vsi imajo močno zgodbo, ki jih je tako in drugače zaznamovala ter oblikovala. 

Ena izmed bolj čustvenih je zagotovo zgodba igralca Roka Kunaverja. Zakaj Rok tako ljubi vse kar je povezano z gibanjem in zakaj je njegovo najljubše orodje prav njegovo telo, ni naključje. Od ekstremnih športov do vseh vrst odrskega izražanja … Rok ljubi gib, ker se še predobro zaveda, da to, žal, ni nekaj samoumevnega. In zakaj je bilo ravno leto 2015 njegovo leto?

"Takrat sem ugotovil eno zelo pomembno stvar in to je, da sem odraščal v malo posebnih razmerah. Moja mama je resno bolna, ima multiplo sklerozo, kar je seveda zaznamovalo življenje celotne moje družine. Bolezen kot multipla skleroza je zelo zahrbtna bolezen. En dan ni mogla več stegniti enega prsta. Kot mlad človek to vidiš, s tem rasteš in rad bi pomagal, ker ti pa lahko. In če jaz to lahko, zakaj potem jaz tega ne bi. Navkljub mamini bolezni, sta mi moja starša omogočila vse. Vedno smo se zabavali, igrali, zelo smo bili povezani,"  je povedal in dodal: "Ta teden bom plesal za naju oba. Mami."

Rok Kunaver | Avtor: Pop TV Pop TV

S soplesalko Martino sta Rokovo zgodbo pretvorila v čutni slowfox z elementi sodobnega plesa, med katerim je Rok simbolično premikal Martino in ji s tem pomagal pri gibanju, tako kot to že celo življenje počne s svojo mamo. Sodniki so bili vidno ganjeni in pohvalili, kako lepo je bila ta osebna zgodba prelita v plesno gibanje. 

"Prav ta zgodba ga dela takšnega kot je, unikatnega in posebnega in prav zaradi tega, ga jaz še toliko bolj cenim," pa je včeraj  o svojem slavnem soplesalcu povedala Martina. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice