Magazin > Film & Glasba & TV
2114 ogledov

Zvezde plešejo: To ima sodnik še v rokavu

Zvezde plešejo, Andrej Škufca, Katarina Venturini, Nika Urbas, Lado Bizovičar Saša Despot
Začenja se druga sezona oddaje Zvezde plešejo. Kaj nam pripravljajo sodniki?

V drugi sezone bodo tako kot lani plesno pravico delili Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar. Med četverico je bil v prvi sezoni najbolj strog štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik Andrej Škufca. 

"Rekel sem si, da sem jaz tisti, ki predstavlja stroko. Zadal sem si, da bom čim bolj realističen - če je dobro, je dobro, če ni, ni," nam je o svojem sojenju povedal po koncu prve sezone. V drugi sezoni ne namerava spreminjati svojega kriterija. "Zdaj že malo vedo, kaj pričakovati. Nisem pa nobene enke dal v tej sezoni, to še 'šparamo'," je v smehu povedal. 

zvezde plešejo Magazin To so tekmovalci druge sezone šova Zvezde plešejo

Občinstvo je s svojimi komentarji v prvi sezoni razburjala tudi Nika Amrbožič-Urbas. Nikizmi, kot se jih je prijelo ime na družbenih omrežjih, so nekatere navduševali, drugi pa jih niso prenašali najbolje. V vsakem primeru pa se je o njih govorilo še dneve po oddaji. 

Nekaj Nikinih izjav, da si osvežite spomin in se pripravite na to, s čimer bo postregla v drugi sezoni: 

  • "Leticia, ti si kot ena čebulnica. Potrebovala si čas, zdaj pa rasteš in se počasi razvijaš v živahno narciso. Še malo, pa bo razcvet popoln!"
  • "Denis, ti si kot en žerjav iz jekla. Si kot žerjav, ki je oživel in prevzel nadzor nad gradbiščem. Pokazal si nam nekakšen betonski balet."
  • "Jernej, kakšno presenečenje! Tokrat si imel stvari pod nadzorom. Zdelo se mi je, da si brbotal z gotovostjo pravkar odkritega gejzirja!"
  • "Urška, v tale tango si zagrizla kot v čokoladni pralin, prišla do jedra, iz katerega se je pocedil liker!"
Zvezde plešejo, Peter Poles, Tara Zupančič Magazin Tara Zupančič: "Perotu in ekipi želim, da odlično opravijo"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice