Magazin > VIP
62815 ogledov

Največji ljubezenski škandali šova Zvezde plešejo

Denis Porčič, Martina Plohl
1/7
Miro Majcen
To je lahko usoden šov.

Konec ljubezni. Kemija, ki se rodi med dvema plesalcema je pogosto tako močna, da jo plesni pari prenesejo tudi v zasebno življenje, zato ni čudno, da iskrice letijo tudi med zvezdniki in njihovimi soplesalci, marsikaj pa se je vnelo tudi za odrom.

Ameriška različica šova Zvezde plešejo je združila voditelja in igralca Maria Lopeza in njegovo spolesalko Karino Smirnoff. Tudi Chris Soules, ki je svojo družico iskal v šovu The Bachelor in jo našel, Whitney Bischoff, a se je nato zagrel za svojo soplesalko Whitney Carson in z Bischoffovo prekinil. Val Chmerkovskiy in Janel Parrish si nista delila le učnih uric plesa, ampak tudi poljube, ki pa so se po tem, ko so ju izločili, zvodeneli. Leta 2007 sta se zapletla Mark Ballas in Sabrina Bryan, a sta se zaradi napornih urnikov kmalu razšla. Robert Herjavec in Kym Johnson sta skupaj plesala leta 2015 in brez težav priznala, da sta odplesala tudi v skupne trenutke po šovu. Igralka Shannon Elizabeth in plesalec Derek Hough pa sta se ujela v sezoni 2009, a je njuna romanca trajala le eno leto. 

Vroče pa je bilo tudi med plesnimi pari britanske različice šova Zvezde plešejo. Leta 2017 sta se kmalu po šovu ločila zvezda Louise Redknapp in njen mož Jamie. Tega leta je bil šov usoden tudi za vezo modela Daisy Lowe, ki se je zaradi napornih treningov razšla s fantom Bradleyem Wadeom. Daisy je v šovu plesala z našim Aljažem Škorjancem in se z njim ter njegovo zaročenko družila tudi zasebno. Napovedovalka Natasha Kaplinsky in Brendan Cole sta se zapletla v sezoni 2004 in za to, da sta našla skupno srečo, oba zapustila svoja takratna partnerja. Plesalka Kristine Rihanoff pa je v šovu ujela kar dva zvezdnika, leta 2009 takrat zasedenega boksarskega prvaka Joa Calzagha, s katerim je bila v vezi do leta 2013. Istega leta pa je svojo ženo zaradi nje zapustil Ben Cohen, s katerim imata danes tudi hčerko. Prav takšna koketa pa je tudi Flavia Cacace, ki je leta 2007 zapustila partnerja in mu ušla z Mattom Di Angelom, v sezoni 2010 pa je Mattu pobegnila z Jimijem Mistryjem, s katerim sta poročena še danes. Rachel Riley se je leta 2013 ločila od svojega milijonarja Jamiea Gilberta in leta 2014 potrdila vezo s svojim soplesalcem Pasho. Svojega partnerja pa je za soplesalca Giovannija zamenjala tudi Georgia May Foote

Tudi v Nemčiji so šov spremljali ljubezenski škandalčki. Leta 2012 je plesalec Massion Sinato plesal z manekenko Rebecco Mir, ki ga je tako omrežila, da je zanjo zapustil ženo, plesalko Tanjo Kuschill. Da je njunega zakona konec, ji je sporočil po telefonu. Lani pa se je po šovu končal zakon pevca Gila Ofarima. Že med šovom se je govorilo, da je med njim in plesalko Ekaterino preskočila iskrica. Par zveze sicer še ni potrdil.

Tudi pri nas ni šlo brez vročih govoric in dogajanja. V prejšnji sezoni se je iskrilo med Denisom Porčičom in Martino Plohl, plesni par je medsebojno simpatijo tudi priznal, a se odločil, da skupne poti ne bosta nadaljevala, saj sta oba preveč predana svoji športni karieri. Se bo med katerim parom zaiskrilo tudi letos?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice