Magazin > Horoskop in Numerologija
687 ogledov

Mesečnik: Kaj nas čaka aprila?

numerologija Shutterstock
April bo čustven.

Četrti mesec nas vsako leto nekoliko umiri in znova bolj poveže z Zemljo, zato ni slučaj, da je dan Zemlje ravno 22.4. 

Na začetku meseca prisluhnite svoji intuiciji in notranjim uvidom. Naša duša se z nami sporazumeva preko našega srca. Ko naš srček dobesedno prepeva v radosti in sreči, smo na pravi poti – smo na poti svoje duše in živimo svoje poslanstvo – karkoli to je. Imate vso pravico do lastne sreče, karkoli le-ta je! Okusi so različni in prav je tako. Zdaj si vzemite čas, da bi razvijali svoj okus. Se vprašate, kaj je vam všeč? 

Vas na kaj spominja zgornji opis? Ko smo na sveže zaljubljeni, prekipevamo od radosti in vse nas o drugi osebi zanima, najljubša hrana, glasba, barva, žival, sanje, želje, vse, vse, vse... Ste kdaj izkazali podobno zanimanje za sebe?

Sami s seboj smo v odnosu prav vsak dan svojega življenja. Samo sami s seboj. Vse ostale osebe so z nami le en del poti. Kaj ne bi bilo dobrodošlo, da bi tudi sebe z enako mero ljubezni poznali in upoštevali kot največjo ljubezen svojega življenja?

Kljub bolj resnobni energiji, ki se nam obeta, bomo tudi bolj čustveni, kar pomeni, da bomo zlahka preveč resno dojemali nedolžno opazko. Pazljivi bodite predvsem v drugi polovici meseca, ko bomo še posebno hitro pripravljeni na prepir. V ospredju bosta izziv ljubezni do sebe ter prevzemanje odgovornosti za svoja dejanja. Kar pomeni, da ste VI odgovorni za svojo reakcijo, ne glede na dražljaj, torej gesto, ki jo doživljate kot provokacijo.

Vi ste odgovorni za svoja dejanja in besede ter energijo, ki jo oddajate. Oseba, ki vas je razjezila, je storila točno in zgolj to:  razjezila vas je. Kaj boste vi počeli s to jezo, ni več njihova odgovrnost, je vaša. Jeza ni slaba. Pomaga nam razumeti, da en del nas potrebuje našo pozornost in zdravljenje. Torej, zahvalite se situacijam in osebam,zaradi katerih vam bo zavrela kri, nato pa se ozrite v sebe – kaj v resnici boli?

Tudi sicer se pripravimo na možnost, da se bomo počutili bolj osamljene kot sicer. Usmerite več pozornosti k dolgotrajnim odnosom in pa odnosom s sorodniki. Možen bo občutek, da se soočate s težavami vaše družine, morda celo prednikov. Tudi občutek krivde se lahko pojavi, ali ''jaz nimam nič s tem, zakaj se to dogaja zdaj meni?'' Možno je, da se boste počutili kaznovani zaradi družinske karme ali dejanj drugih iz vaše družine ali sorodstva. 

Čustvo, ki bo v tem času močnejše, je strah. Prinaša eno najlepših nagrad: učenje zaupanja v sebe! 

Ni vse tako črno! Pravzaprav smo v idealnem obdobju za več romantike ter povezovanja, zato bodite pozorni na nove osebe, ki stopajo v vaše življenje. 

Opozorilo: ne priporočam obnove zveze, ki je razpadla pred letom 2017. Torej, če se vrne stara simpatija, bodite previdni. Ste res prerasli (vi in druga oseba) vse, kar je bilo takrat 'narobe' ali le upate, da ste? Vezani načrtujte več časa za skupne aktivnosti. 
Letos smo v letu 2 (seštevek 2018) zato se bo tekom celotnega leta izražala dvojnost. Vsaka zgodba ima (vsaj) dve plati. Torej, aprila nas bodo primarno usmerjala čustva.  Bodite pozorni, da to čustvo ne bo strah, ki se bo izražal v dvomu IN obenem je prav možno, da boste/bomo nasedali praznim obljubam, ker bodo izrečene na samozavesten način. Najbolj nevarni so tisti, ki sebi verjamejo – ker se ne zavedajo, da živijo v (lastni) laži oziroma, lepše rečeno iluziji. 

Prav je, da verjamemo v pravljičnost, saj nam pomagajo dvigovati naše cilje in dosegati bolj čarobne ter izpopolnjene trenutke. Ne nasedajte pa pravljicam!

Na področju odnosov je to še posebno težko. Ko smo zaljubljeni, si tako zelo želimo, da je druga oseba popolna in tako zlahka spregledamo opozorila, ki se jasno kažejo že v samem začetku. Nežno opozorilo: snemite rožnata očala, sicer boste potrebovali najbolj črna, neprepustna sončna očala, da bi se lahko še naprej slepili in ignorirali tujo temo.

To velja za vse naše odnose. Naj gre za partnerja, najboljše prijatelje, sorodnike, sodelavce, bežne znance. Izbirajte bolj kvalitetne osebe, ne najbolj zabavne. 

No, tudi sami bodite/bodimo kar najbolj kvalitetna oseba, kar smo lahko. Izzivi ljubezni do sebe prinašajo tudi prevzemanje odgovornosti za naša dejanja ter besede. Pomembno je, da ste v tem času samodisciplinirani in tudi samokritični. Tako kot vsaka dobra mama, sami sebi naštejte, kje vse se lahko izboljšate. 

Prepoznajte vsak, še tako droben, napredek in se pohvalite!

Nič ni slabega v tem, da ste ponosni na sebe in, da ste sami sebi všeč. 


 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.