Oglaševanje
3241 ogledov

Severina je izbrala barvito modno obutev

Mass
S pomladjo se prebujajo sveži modni trendi ter nove stilske ideje. Modno inspiracijo te pomladi pa v novi modni kampanji prebujata tudi Mass in Severina, popolni modni duo. Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila navdihujoče fotografije, ki predramijo modne čute vsake fashionistke.

Zvezdnica se v kampanji z naslovom "Lepe v vsakem pogledu" poigrava z ogledali in v najbolj trendi obutvi ta trenutek ustvarja podobe, ki so prava modna inspiracija.

 | Avtor: Mass Mass

Na pevkinih dolgih nogah lahko občudujemo must have kose za to pomlad in poletje. Glavno vlogo igrajo trendi superge v novih oblikah in barvnih kombinacijah z nepogrešljivimi dodatki te sezone, kot so perlice in barve cvetlične vezenine, ki jih to pomlad enostavno morate imeti.

Severina se je zaljubila v ljubko kombinacijo z belo obleko in oxfordkami v pastelni roza barvi, ki se dvigajo na trenutno najbolj popularnem debelem narezljanem podplatu v kombinaciji s pluto. Absolutno nepogrešljiva obutev te sezone.

Severina pa za drzni videz prisega na letos najbolj trendi barvne debele pete, še posebej pa je navdušena nad šik natikači, preprosto must have čevelj vroče modne sezone.

 | Avtor: Mass Mass

Ste tudi vi že začutili svež pomladni veter, ki je v Massu modno sceno prevetril z novo kolekcijo po zadnjih svetovnih smernicah?

Oglejte si najnovejšo modno obutev na: www.mass.si, facebook strani Mass in Instagram strani Mass