Oglaševanje
412 ogledov

Priprava avta na zimo pri TipStop Vianorju: Prihranite denar in bodite brezskrbni

Okvara avtomobila Shutterstock
Še pred prvim snegom pripeljite avtomobil v servisno delavnico TipStop Vianor, kjer bodo izkušeni mojstri temeljito pregledali vaše vozilo, da bo vožnja v težavnih razmerah v zimskih mesecih brezskrbna in čim bolj varna.

V mreži 41 Vianor servisnih in vulkanizerskih delavnic po celi Sloveniji poskrbijo za zdravje vašega jeklenega konjička in ga tako pripravijo za nove poti. Petrol je ponosni partner finskega Vianorja, Nokianove mednarodne verige servisnih delavnic, čigar kakovost storitev zastopa po celi Sloveniji: tako v mreži lastnih delavnic TipStop Vianor kot tudi v mreži franšiz Vianor.

In kaj vse lahko, v pripravi na jesenski ali zimski izlet, uredite pri TipStop Vianorju?

Vulkanizerske storitve in montaža letnih pnevmatik

Začnite na začetku: preverite, kako je z vašimi pnevmatikami. Te namreč v mrzlih dneh, še bolj pa, ko sneg prekrije cestišče, vplivajo na zavorno pot, oprijem cestišča, pospeške in stabilnost vozila. Vse našteto ima eno skupno točko: vašo lastno varnost ter varnost vseh udeležencev v prometu. V TipStop Vianorju izurjeni mehaniki pnevmatike pregledajo, centrirajo in po potrebi zakrpajo, vse z najsodobnejšimi vulkanizerskimi napravami, poskrbijo pa tudi za menjavo letnih gum za zimske.

Vianor | Avtor: Vianor Vianor

Še več: na Petrolu kupljene pnevmatike lahko prevzamete kar v najbližjem TipStop Vianorju, avtomehanikom prepustite njihovo montažo, svoje letne gume pa v delavnici shranite do naslednje sezone, ugodno in priročno. V hotelu za pnevmatike Vianor TipStop Vianor vas bodo vaše pnevmatike počakale brezhibno shranjene.

Servisne storitve in popravila v garancijskem roku

Nadaljujte s pregledom ostalih sistemov vašega avtomobila, ki bodo poskrbeli za varno pot na lepše: pri TipStop Vianorju za čim prijetnejšo vožnjo preglejte avtooptiko in zavore, preverite delovanje akumulatorja in napolnite avtoklimo. Da, tudi pozimi je uporaba klimatskega sistema nujna za pravilno delovanje.

Naj gre za veliki ali hitri servis avta, v TipStop Vianor servisnih delavnicah bodo usposobljeni serviserji z moderno diagnostično opremo hitro odpravili vse napake ter tako poskrbeli za zdravje ključnih delov vašega vozila. Na TipStop Vianor se lahko obrnete tudi, če ta ni vaš pooblaščeni servis: od leta 2010 je namreč avtomobile v garancijskem roku mogoče servisirati na nepooblaščenih servisih, ne da bi to vplivalo na samo garancijo.

Vianor | Avtor: Vianor Vianor

V TipStop Vianorjevih servisnih delavnicah bodo tako za vas vgradili originalom enakovredne rezervne dele. To pomeni, da lahko prihranite od 20 do 50 odstotkov pri končni ceni servisiranja avtomobila, s ceno servisne ure, ki je od 20 do 30 evrov nižja od cene servisne ure na pooblaščenih servisih. Še več: vse storitve in posegi so pri TipStop Vianorju zavarovani, izdan račun pa lahko v naslednjih 12 mesecih uveljavljate kot garancijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.