Oglaševanje
86 ogledov

Ali psi lahko jedo regrat?

Kosmatinčki.si
1/5
Kosmatincki.si
Vsi vemo, da ima regrat na človeško telo številne blagodejne učinke. Pa je varen za psa?

"Celotna rastlina regrata je užitna tako za ljudi, kot tudi za živali. Psi zato z uživanjem regrata nimajo nobenih težav, v kolikor jih seveda ne odvrne rahlo grenek priokus rastline" odgovarjajo na blogu Trgovine Kosmatički.

Prav iz tega razloga skrbnikom psov svetujejo, da se izognejo uporabi stebla, saj ta vsebuje lepljiv bel mleček, ki je neprijetnega okusa: "Zaradi svoje bogate vrednosti vitaminov in mineralov je regrat pravzaprav odlično živilo, ki ga lahko svojemu psu ponudimo kot dodatek k uravnoteženi prehrani."

Zakaj vse je regrat koristen za naše pse preverite TUKAJ. Na njihovem blogu boste našli še številne koristne informacije tako o pravilni hrani živali, o boleznih in nevarnostih, ki pretijo našim kosmatincem. Na njihovi spletni strani sledite tudi številnim novostim, objavili so odlično novico za vse skrbnike v Miklavžu in njegovi okolici!

Kosmatinčki.si | Avtor: Kosmatincki.si Kosmatincki.si

TRGOVINA ZA PSE IN MAČKE KOSMATINČKI V MIKLAVŽU

Kosmatinčki so odprli svojo 2. poslovalnico z naravno hrano za pse in mačke. Poslovalnica se nahaja v Miklavžu na Dravskem polju na naslovu Ulica Svobode 71.

Trgovina KOSMATINČKI Miklavž
Ulica Svobode 71
ODPIRALNI ČAS:
Ponedeljek – petek: 11:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Kosmatinčki so v Sloveniji začeli pisati svojo zgodbo davnega leta 2011. Začeli so s spletno trgovino www.kosmatincki.si, ki še danes predstavlja steber in osnovo njihovega delovanja.

Z leti pa so svojim strankam želeli omogočiti tudi bolj oseben stik in možnost osebnega prevzema, zato so leta 2020 odprli svojo 1. trgovino v Domžalah (Savska cesta 47a, 1230 Domžale) in sedaj v letu 2024 so odprli še svojo 2. trgovino v Miklavžu na Dravskem polju (Ulica Svobode 71), ki se praktično nahaja le 5 km iz Maribora.

Obe lokaciji zagotavljata parkirišča direktno pri vhodu, prav tako sta trgovini na mirni lokaciji, tako da jih lahko brez težav obiščete skupaj s kosmatincem.

Kosmatinčki.si | Avtor: Kosmatincki.si Kosmatincki.si

Ponudba izdelkov v trgovinah Kosmatinčki

Kosmatinčki so izjemno specializirana trgovina za pse in mačke z le eno blagovno znamko nemškega proizvajalca Naturavetal. Naturavetal je družinsko podjetje z začetki, ki segajo 20 let nazaj, danes pa je podjetje prisotno v skoraj vseh evropskih državah.

Filozofija Naturavetal podjetja in Kosmatinčkov  je jasna: Hrana za pse in mačke mora biti 100% naravna, popolnoma brez sintetičnih dodatkov, konzervansov, ojačevalcev okusa in stabilizatorjev strukture ter izključno brez vseh sintetično dodanih vitaminov in mineralov.

Kosmatinčki.si | Avtor: Kosmatincki.si Kosmatincki.si

Znamka Naturavetal zajema več kot 150 različnih izdelkov, od naravne hladno stiskane hrane v 6 različnih okusih, mokre hrane v pločevinkah in klobasah, BARF prehranskih dodatkov, na zraku sušenih priboljškov in naravnih izdelkov za nego. Celoten asortima izdelkov najdete v obeh trgovinah in tudi na spletu.

Kosmatinčki so ponudbo v obeh trgovinah dopolnili še s kakovostnimi igračami in opremko priznanih svetovnih proizvajalcev in tudi slovenskih proizvajalcev. Ker jim je pomemben stik z naravo sta obe trgovini zasnovani iz lesa.

Kosmatinčki.si | Avtor: Kosmatincki.si Kosmatincki.si