Magazin > VIP
5246 ogledov

Hollywoodski zvezdnik za seks s to devico plačal 1,2 milijona

hollywood Profimedias
Devištvo se dobro prodaja in je očitno fetiš tudi hollywoodskim zvezdnikom, ki bi do mesenih užitkov brez težav prišli zastonj.

26-letna Jasmin iz Londona je lani na dražbi ponudila svoje devištvo, saj si želi prepotovati svet in začeti svoj posel. Temnolasi lepotici pa se verjetno niti sanjalo ni, da ji bo nedolžnost vzel njen idol, znani hollywoodski filmski igralec, in ji za to plačal masten milijon.

Jasmin se je za to potezo odločila, ker v svojih šestindvajsetih letih še ni spoznala fanta, ki bi se mu želela prepustiti, zato si želi s svojim devištvom raje narediti nekaj koristnega, kot da bi ga zastonj podarila nekomu, ki bi jo nato prizadel ali zapustil. 

Igralec pa ni bil edini pomembnež, ki si je zaželel deviške Jasmin. Za njen cvet sta se potegovala tudi poslovnež iz Münchena  in nogometaš moštva Manchester United. Pravi, da je z vsemi tremi odšla na večerjo in nato izbrala srečneža. 

"Starši me podpirajo že od vsega začetka. Vse vedo in se strinjajo. Stara sem 26 let in zavedajo se, da sem dovolj stara, da se sama odločam o svojem telesu. Igralca sem že spoznala, sicer pa sem bila že od nekdaj njegova oboževalka. Lahko rečem, da sem bolj nervozna zaradi tega, kot pa zaradi izgube nedolžnosti," je za MailOnile povedala Jasmin, ki svojo nedolžnost ponuja preko spletne strani Cinderella Escorts, ki ji bo vzela 20 odstotno provizijo, poskrbela pa je tudi za zdravniško poročilo, varnost in sestanek, ki se bo zgodil v Nemčiji, saj so tam tovrstne storitve legalne.

Jasmin | Avtor: Yotube/Žurnal Yotube/Žurnal

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice