Magazin > Odnosi in prosti čas
7254 ogledov

Oblika nog razkriva, kakšna je v postelji

Samo v noge jo morate pogledati in vse vam bo jasno!

Srbski portal Telegraf je naredil ilustracijo, kakšne naj bi bile razlike med ženskimi nogami in na podlagi tega zaljučil, kakšna je dama z določenim tipom nog v postelji.

TIP A

Razporek med nogama je enak pri gležjnih kot tudi pri stegnih. Manjši kot je razporek, boljša je postelji. Vse, ki imajo noge tipa A, so zelo nežne in čutne. Nerade prevzamejo pobudo in imajo rade, če so moški v postelji moški in vedo, kaj delajo.

TIP B

Noge se dotikata samo na eni točki – v gležnjih. Torej bi lahko rekli, da ima ženska noge močno ukrivljene na črko O. Te ženske si želijo novih izkušenj in se rade učijo. Rade imajo tudi igre. So pogumne in avanturistične. So pripravljene prevzeti pobudo in 'odigrati' glavno vlogo.

TIP C

Noge v obliki črke X. Te ženske so zelo nežne in romantične duše. A ko jih enkrat spustite v svojo spalnico ugotovite, da je prava divja mačka.

TIP D

Noge se dotikajo v zgornjem delu stegna in v gležnjih – noge so rahlo ukrivljene na črko O. Ni jim do eksperimentov, rade imajo tradicionalnost, zato dlje od postelje ne boste prišli. Imajo nekaj poz, ki jih imajo rade in se jih rade poslužujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice